Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Michelin CrossClimate

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Σας παρουσιάζουμε το Crossclimate από την Michelin , ένα μοναδικά ιδιαίτερο ελαστικό 4 εποχών. Παρακάτω σας αναλύουμε τα προτερήματα του και όπως πάντα θα το βρείτε σε εμάς φθηνά.

Το νέο MICHELIN CrossClimate είναι ένα καινοτόμο ελαστικό 4 εποχών που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των καλοκαιρινών και χειμερινών ελαστικών σε ένα προϊόν. Αυτός ο συνδυασμός προσφέρει στον οδηγό: μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα, μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση και καλύτερη πρόσφυση στους χιονισμένους δρόμους. Μέγιστη ασφάλεια λοιπόν, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Φυσικά το ελαστικό διαθέτει ως σύμβολο στην επιφάνεια του τη νιφάδα χιονιού, τη χειμερινή πιστοποίηση 3PMSF τα οποία πιστοποιούν τη χειμερινή του απόδοση.

Είναι η τέλεια επιλογή για τους οδηγούς που σε περιπτώσεις εναλλαγής μεταξύ ήπιου χειμώνα και καλοκαιριού αναγκάζονται να διαθέτουν για το αυτοκίνητο τους θερινά και χειμερινά ελαστικά και να τα αλλάζουν αντίστοιχα. Με ένα λοιπόν σετ ελαστικών michelin crossclimate κερδίζετε επιπλέον σε χρήματα, μιας και σε θα ξοδευτείτε για αγορά δεύτερου σετ ελαστικών. Πέραν του οικονομικού, εξοικονομείτε σε χρόνο, για την αλλαγή αυτή και τέλος δεν ταλαιπωρείται τα ελαστικά αλλάζοντας τα συνέχεια μέσα και έξω από τη ζάντα.

Νέα σύνθεση γόμας

Το MICHELIN CrossClimate μπορεί και προσφέρει τα βέλτιστα επίπεδα χειρισμού κάτω από όλες τις εποχές, λόγω του έξυπνου, νέου μείγματος από γόμες. Έχει βελτιωμένη πρόσφυση σε όλες τις καιρικές συνθήκες και σύμφωνα με την κατάταξη ελαστικών της ΕΕ το ελαστικό πετυχαίνει την τιμή "B" στην πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα. Με την νέα αυτή γόμα ακόμη και η αντίσταση κύλισης του ελαστικού είναι βελτιωμένη. Κατά αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και φθάνει τουλάχιστον την τιμή "Β-C" στην κατηγορία απόδοσης καυσίμου στην κατάταξη ελαστικών της ΕΕ σε όλα τα μεγέθη. Υψηλά επίπεδα πυριτίου χρησιμοποιούνται για την σύνθεση των ελαστικών, όπως συμβαίνει και με τα χειμερινά ελαστικά. Αυτή η σύνθεση κατασκευής εξασφαλίζει χαμηλή αντίσταση κύλισης και σταθερή απόδοση σε χειμερινές συνθήκες.

Τεχνολογία σχεδιασμού πέλματος

Η χάραξη πέλματος του MICHELIN Crossclimate που αποτυπώνετε από επαναλαμβανόμενα σχήματα ‘V’ βοηθάει ώστε η απόσταση φρεναρίσματος να είναι καλύτερη δυνατή σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα καθώς επίσης και να αυξάνει την πρόσφυση στο χιόνι. Ο μοντέρνος σχεδιασμός πέλματος επεκτείνει επίσης τη διάρκεια ζωής του ελαστικού καθώς το βοηθάει να φθείρεται ομοιόμορφα. Ο καινοτόμος σχεδιασμός πέλματος του michelin crossclimate γίνεται με δύο στρώσεις – διαφορετικός στο εξωτερικό πέλμα και άλλος κάτω από την επιφάνεια. Αυτό επιτυγχάνει την ελαχιστοποίηση της μεταφοράς θερμότητας μέσω του ελαστικού.

Το MICHELIN crossclimate διατίθεται σε τεράστια ποικιλία μεγεθών, καθιστώντας το κατάλληλο για πολλά αυτοκίνητα διαφόρων όγκων από μικρά, sedan έως και SUV. Παραγγείλετε το καινούριο σας ελαστικό όλων των εποχών στο www.elastiko.com και επωφεληθείτε από τη χαμηλή τιμή και από την γρήγορη παράδοση.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 18
του 18
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή