Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 195 60 R15

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Βασικές πληροφορίες για τα ελαστικά 195 60r15

Η διαδικασία επιλογής των κατάλληλων ελαστικών μπορεί να φέρει πονοκέφαλο σε πολλούς ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, καθώς υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές. Μια μεγάλη κατηγορία ελαστικών είναι τα λάστιχα 195 60 15. Θα βρείτε πολλές διαθέσιμες ελαστικά 195 60 r15 τιμές, ανάλογα με το πόσα χρήματα είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε για ελαστικά. Οι τιμές ξεκινούν από 36€ και μπορεί να φτάσουν τα 366€. Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να εξετάσετε, είναι η χρήση που κάνετε στα ελαστικά και κυρίως σε τι δρόμους τα χρησιμοποιείτε περισσότερο. Θα πρέπει να επιλέξετε διαφορετικά 195 60 15 ελαστικά αν οδηγείτε μέσα στην πόλη και διαφορετικά ελαστικά αν κινήστε κυρίως σε χωμάτινους δρόμους.

Χαρακτηριστικά για τα λάστιχα 195 60r15

Πολλά είναι τα χαρακτηριστικά που μπορείτε να εξετάσετε σε ένα ελαστικό εκτός από τις ελαστικά 225 45r17 τιμές τους. Αρχικά θα πρέπει να είστε σίγουροι για τις διαστάσεις τους. Κάθε τύπος ελαστικού αποτελείται από τρεις κατηγορίες, που αντιπροσωπεύουν το πλάτος, το ύψος και τη διάμετρο του ελαστικού. Επίσης τα ελαστικά χωρίζονται σε χειμερινά και καλοκαιρινά. Η πλειοψηφία των ελαστικών είναι καλοκαιρινά ελαστικά καθώς είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος. Θα χρειαστείτε χειμερινά ελαστικά μόνο σε περιοχές που οι θερμοκρασίες πέφτουν συχνά κάτω από τους 7 βαθμούς Κελσίου.

Βήματα για να επιλέξετε τα κατάλληλα ελαστικά

Πολλοί νομίζουν ότι μόνο σημαντικό σε ένα ελαστικό είναι να βρουν φθηνά ελαστικά 195 60 15. Αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό, αλλά θα πρέπει να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη διαδικασία. Αρχικά, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι τα 195 x 60 x 15 ελαστικά είναι κατάλληλα για εσάς. Έπειτα πραγματοποιήστε μια αναζήτηση και μειώστε τα διαθέσιμα αποτελέσματα είτε με βάση την λάστιχα 195 60r15 τιμή τους, είτε με βάση τη μάρκα τους.

Συμβουλές φροντίδας για τα ελαστικά 195 60 15

Το να βρείτε καλές λάστιχα 195 60 r15 τιμές είναι εξίσου σημαντικό με το να φροντίζετε σωστά τα ελαστικά σας. Αρχικά, σημειώστε στο βιβλίο των ελαστικών πότε πραγματοποιήσατε την τοποθέτηση για να υπολογίσετε πότε πρέπει να τοποθετήσετε τα εμπρός ελαστικά στην θέση των πίσω και το αντίστροφο. Θα πρέπει να υπολογίσετε ότι αυτή η αλλαγή καλό θα ήταν να γίνει κάθε 10.000 χιλιόμετρα ή μία φορά το χρόνο. Σε μηνιαία βάση, μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση των ελαστικών και πιο συγκεκριμένα το επίπεδο του αέρα αλλά και το αν τα λάστιχά σας έχουν ομοιόμορφη φθορά σε όλη την έκτασή τους. Έτσι, θα διασφαλίσετε τη μέγιστη ζωή των ελαστικών σας και την ασφάλειά σας στο δρόμο.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 505
προβολή περισσότερων 20
του 505
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή