Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Michelin City Grip 2

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Χρήσιμες πληροφορίες για τα ελαστικα michelin city grip 2

Είναι ευρέως γνωστό ότι το πιο σημαντικό πράγμα που θα πρέπει να προσέχεις στη μοτοσυκλέτα σου είναι τα ελαστικά. Αυτό συμβαίνει καθώς είναι το σημείο του οχήματός σου το οποίο έρχεται σε επαφή με το έδαφος και συνεπώς πρέπει να έχει τις σωστές διαστάσεις αλλά και να συντηρείται σωστά.

Ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο μοντέλο είναι το city grip 2 michelin. Είναι ένα ιδιαίτερα γνωστό μοντέλο από μια πολύ γνωστή μάρκα που έχει πολλούς φανατικούς χρήστες από όλο τον κόσμο. Κατά την αγορά ελαστικά michelin city grip 2, θα δείτε ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές τιμές ανάλογα με τις ανάγκες σας και το τι θα επιλέξετε. Έτσι μπορείτε να βρείτε φθηνά ελαστικά michelin city grip 2, αλλά και πιο ακριβά, ανάλογα με το πόσα χρήματα έχετε σκοπό να διαθέσετε.

Καλό θα ήταν να ρίξετε μια ματιά στους αριθμούς που αναγράφουν τα ελαστικά σας, προκειμένου να ξέρετε πως να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος για εσάς. Οι δύο πρώτοι αριθμοί αφορούν το πλάτος και το ύψος του ελαστικού αντίστοιχα. Ακόμη, θα δείτε έναν αριθμό (π.χ. Z) στα λαστιχα michelin city grip 2, που αντιστοιχεί στον δείκτη ταχύτητας. Στο δικό μας παράδειγμα, το Ζ αντιστοιχεί σε ταχύτητα άνω των 250 χιλιομέτρων.

Από τι καθορίζεται η michelin city grip 2 τιμη

Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα ελαστικα michelin city grip 2. Πρέπει μόνο να κάνετε μια αναζήτηση για να δείτε την ελαστικα michelin city grip 2 τιμη που κυκλοφορεί στην αγορά. Αυτή διαφοροποιείται από πολλούς παράγοντες, αλλά κυρίως από τις διαστάσεις των ελαστικών.

Ακόμη, πάνω σε κάθε ελαστικό θα βρείτε την ημερομηνία παρασκευής του ελαστικού. Πιο συγκεκριμένα θα δείτε τέσσερις αριθμούς. Οι δύο πρώτοι αφορούν την εβδομάδα του έτους που κατασκευάστηκε και οι δύο επόμενοι αφορούν το έτος.

Θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας όλες αυτές τις παραμέτρους πριν προβείτε στην αγορά των επόμενων ελαστικών σας. Καλό θα ήταν να ρίξετε μια ματιά στα λάστιχα που ήδη έχετε ή στις συμβουλές του κατασκευαστή πριν πάρετε την τελική σας απόφαση. Σε γενικές γραμμές προτείνετε η αλλαγή τους κάθε 15.000 χιλιόμετρα περίπου από την τελευταία φορά που αλλάχθηκαν.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 6
του 6
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή