Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 195 65 R15

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Παράγοντες προς εξέταση για την αγορά σε ελαστικά 195 65 15

Η επιλογή των ελαστικών μπορεί να φαίνεται ορισμένοι για ορισμένους, ιδιαίτερα αν είναι αρχάριοι στον κόσμο των αυτοκινήτων. Μπορεί να ακούσετε πολλές ορολογίες και τύπους ελαστικών όπως τα 195 x 65 x 15 ελαστικά. Όμως, τα πράγματα είναι ευκολότερα. Αρχικά, θα πρέπει να γνωρίζετε ποιες είναι οι διαστάσεις των ελαστικών σας. Ανάλογα με τα φίλτρα και τις απαιτήσεις σας, θα βρείτε πολλές λάστιχα 195 65 r15 τιμές. Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να εξετάσετε είναι οι καιρικές συνθήκες, δηλαδή το κλίμα της περιοχής στην οποία ζείτε. Συνήθως στην Ελλάδα, οι περισσότεροι επιλέγουν τους καλοκαιρινούς τύπους σε λάστιχα 195 65 15.

Απόδοση ελαστικών και ενεργειακή κατανάλωση

Αν σας αρέσει να δοκιμάζετε τα όρια του αυτοκινήτου σας, τότε θα πρέπει να αναζητήσετε λάστιχα των οποίων οι επιδόσεις θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, τα 195 65 15 ελαστικά έχουν μια ετικέτα ενεργειακής απόδοσης. Αυτή η ετικέτα έχει τρεις απεικονίσεις. Η πρώτη απεικόνιση αφορά την ενεργειακή απόδοση των ελαστικών και πιο συγκεκριμένα την κατανάλωση καυσίμου. Η δεύτερη εικόνα αφορά την πρόσφυση σε βρεγμένο έδαφος. Και οι δύο αυτοί παράγοντες θα σας βοηθήσουν να βρείτε τα κατάλληλα φθηνά ελαστικά 196 65 15 που σας ταιριάζουν.

Ποιο είναι το εύρος τιμών για λάστιχα 195 65 r15

Ένας άλλος παράγοντας που σίγουρα σας ενδιαφέρει και πρέπει να εξετάσετε είναι οι ελαστικά 195 65 r15 τιμές. Κάνοντας μια αναζήτηση θα δείτε ότι οι τιμές ξεκινούν από 49€ ανά ελαστικό και μπορεί να φτάσουν τα 392€ ανά ελαστικό. Βλέπετε ότι υπάρχει μια μεγάλη απόκλιση στην τιμή και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κάθε εταιρεία κυκλοφορεί συνεχώς νέα ελαστικά, αξιοποιώντας τις νέες διαθέσιμες τεχνολογίες και εστιάζει κάθε φορά σε ένα νέο χαρακτηριστικό της απόδοσης του ελαστικού. Για παράδειγμα τα νέα ελαστικά εστιάζουν όχι μόνο στην απόδοση αλλά στοχεύουν στο να είναι φιλικά προς το περιβάλλον και να μειώσουν το αποτύπωμά του αυτοκινήτου σας.

Οδηγίες φροντίδας για τα ελαστικά 195 65r15

Αφού επιλέξετε την λάστιχα 195 65r15 τιμή που θέλετε για το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να προβείτε στην αγορά του. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σειρές και ελαστικά 195 65r15 τιμές. Μετά την τοποθέτηση των ελαστικών καλό θα ήταν να σημειώσετε κάπου την ημερομηνία τοποθέτησης τους αλλά και το πόσα χιλιόμετρα διανύσατε πριν τα τοποθετήσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να ελέγξετε το κάθε πότε χρειάζεται να τοποθετήσετε τα μπροστά ελαστικά στα πίσω και το αντίστροφο για ομοιόμορφη φθορά των ελαστικών.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 1192
προβολή περισσότερων 20
του 1192
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή