Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 225 40 R18

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Ελαστικά 225 40 18: Ποια σημεία να προσέξετε πριν την αγορά

Σίγουρα θα έχετε ακούσει τον άτυπο κανόνα που λέει ότι κάθε τέσσερα χρόνια περίπου θα πρέπει να φροντίζετε για την αντικατάσταση των ελαστικών του οχήματός σας. Μια συνηθισμένη κατηγορία ελαστικών είναι τα λάστιχα 225 40 18. Ένας από τους παράγοντες που πρέπει θα πρέπει να επηρεάσει την επιλογή σας είναι η λάστιχα 225 40r18 τιμή τους. Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε σειρές από διάφορες γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες όπως είναι η Bridgestone, η Pirelli, η Continental και η Michelin. Τα φθηνά ελαστικά 225 40 18 ξεκινούν από 59€ και η τιμή τους μπορεί να φτάσει τα 305€ ανά ελαστικό.

Πως να επιλέξετε τα σωστά λάστιχα 225 40 r18 για το όχημά σας

Αν γνωρίζετε ότι το όχημά σας «φοράει» 225 40 18 λάστιχα, τότε θα πρέπει να μελετήσετε και κάποιους άλλους παράγοντες που θα πρέπει να επηρεάσουν την επιλογή σας. Ένας από αυτούς τους παράγοντες είναι ο τρόπος με τον οποίο οδηγείτε. Αν καθημερινά διανύετε μεγάλες αποστάσεις ή αν αρέσει να χρησιμοποιείτε στο μέγιστο τις δυνατότητες του αυτοκινήτου σας, τότε θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στην επίδοση στα 225 x 40 x 18 ελαστικά σας.

Πως να διαβάσετε την ετικέτα της ΕΕ των ελαστικών σας

Όποια και αν είναι η λάστιχα 225 40 r18 τιμή των ελαστικών που κοιτάτε, θα δείτε πάνω στο ελαστικό (ή στην ιστοσελίδα από την οποία θα κάνετε την αγορά) μια ετικέτα της ΕΕ με τρεις εικόνες. Η πρώτη εικόνα αφορά την κατανάλωση καυσίμου του ελαστικού. Η κλίμακα περιλαμβάνει γράμματα του αγγλικού αλφάβητου από το Α έως το G. Όσο πιο ψηλά στη λίστα αυτή βρίσκεται το ελαστικό που εξετάζετε τόσο καλύτερη απόδοση έχει. Η δεύτερη εικόνα που υπάρχει στην ετικέτα αφορά την απόδοση του ελαστικού σε βρεγμένο δρόμο και το πόσο καλά φρενάρει. Τέλος, η τρίτη εικόνα σχετίζεται με το πόσο θόρυβο κάνει το ελαστικό σας, όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε κίνηση.

Γενικές συμβουλές προφύλαξης για τα ελαστικά 225 40r18

Όποιο επίπεδο σε ελαστικά 225 40r18 τιμές και αν αποφασίσετε να αγοράσετε, μην ξεχάσετε ότι είναι πολύ σημαντική η φροντίδα τους μετά την αγορά προκειμένου να καταφέρετε να τα διατηρήσετε για περισσότερο καιρό. Ένας σημαντικός παράγοντας είναι η πίεση που έχει το ελαστικό, δηλαδή το πόσο αέρα έχει. Αν το ελαστικό σας δεν έχει τη σωστή πίεση μπορεί να παρατηρήσετε ότι έχει ανομοιόμορφα σημάδια φθοράς και ίσως χρειαστεί να το αντικαταστήσετε νωρίτερα από όσο πρεβλέπεται.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 326
προβολή περισσότερων 20
του 326
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή