Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 110 70 R16

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Πωλητής

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Οδηγός αγοράς για ελαστικα μοτο 110 70 r16

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν προβείτε στην αγορά ελαστικών για τη μοτοσικλέτα σας είναι οι διαστάσεις που έχει ο κάθε τροχός. Για παράδειγμα, τα ελαστικα μοτο 110 70 16, υποδηλώνουν ότι το πλάτος του ελαστικού είναι 110, το ύψος 70 και η διάμετρος του είναι 16. Υπάρχουν διάφορες ελαστικα μοτο 110 70 r16 τιμες ανάλογα με την κατηγορία ελαστικού και το ύψος των χρημάτων που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε.

Κατηγορίες για λαστιχα μοτο 110 70 r16

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες για ελαστικα μοτο 110 70r16. Ορισμένες δημοφιλείς κατηγορίες είναι τα 110 70 r16 λαστιχα μοτο για scooter και τα sport tourer diagonal. Για κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες θα δείτε ότι υπάρχουν διαφορετικές λαστιχα μοτο 110 70 16 τιμες. Εναλλακτικά οι τιμές ξεκινούν από τα 56€ και μπορεί να φτάσουν τα 117€ ανάλογα με το ελαστικό που θα επιλέξετε. Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε διαθέσιμες μάρκες όπως οι: Michelin και η Pirelli.

Σε κάθε ένα ελαστικό μπορείτε να διαβάσετε συγκεκριμένες πληροφορίες αναφορικά με τα επιμέρους χαρακτηριστικά του αλλά και να δείτε την εξέλιξη της τιμής του.

Συντήρηση και ασφάλεια ελαστικών για μοτοσικλέτες

Δεν φτάνει μόνο να επιλέξετε τα σωστά 110 70 r16 ελαστικα μοτο για το όχημά σας. Είναι εξίσου σημαντικό να φροντίσετε για τη σωστή συντήρησή τους σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Τα ελαστικά είναι το σημείο επαφής σας με τον δρόμο και ευθύνονται για την ασφάλειά σας. Η σωστή συντήρηση είναι αυτή που θα σας εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή χιλιομετρική απόδοση αλλά και τις μέγιστες επιδόσεις στο δρόμο.

Για αυτό μην ξεχνάτε να ελέγχετε τακτικά τα επίπεδο πίεσης στα ελαστικά σας. Είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας εύκολα. Γενικά, τα βαρέα φορτία και η μεταφορά επιβατών απαιτούν μεγαλύτερη πίεση στα ελαστικά.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 23
προβολή περισσότερων 3
του 23
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή