Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Falken

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

Falken Ελαστικά

Ελαστικά Falken, προσφέρουν υψηλό επίπεδο οδηγικής απόλαυσης με εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής.

Η FALKEN, ιδρύθηκε στην Ιαπωνία το 1983. Κατά την ίδρυσή της, η Falken δημιουργήθηκε ως η κορυφαία μάρκα radial ελαστικών υψηλής απόδοσης. Τώρα, περισσότερο από τρεις δεκαετίες αργότερα, η Falken έχει γίνει μια γνωστή εταιρεία που επικεντρώνεται σε προϊόντα υψηλής απόδοσης, εκμεταλλεύοντας τη γνώση της από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό για την περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων για τον κόσμο. Η Falken συνεργάζεται επί του παρόντος με την Dunlop για να σχηματίσει το Dunlop Falken. Η Falken έχει επιλεγεί ως αρχικός προμηθευτής εργοστασιακού εξοπλισμού για τις Subaru, Suzuki και Daihatsu.

Παρακάτω σας παραθέτουμε δύο βασικές τεχνολογίες της εταιρείας.

4D NANO DESIGN

Τεχνολογία προσομοίωσης αιχμής για την επιτάχυνση της ανάπτυξης νέων υλικών ελαστικών

Η ανάπτυξη νέων υλικών υψηλής απόδοσης είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη νέων και υψηλής απόδοσης ελαστικών. Ωστόσο, η ανάπτυξη νέων υλικών δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς οι αλληλένδετες σχέσεις μεταξύ των μοριακών δομών των ελαστικών υλικών και των ιδιοτήτων των διαφόρων ενώσεών τους είναι εξαιρετικά περίπλοκες.

NEO-T01

Σύστημα κατασκευής επόμενης γενιάς για την παραγωγή ελαστικών εξαιρετικής ακρίβειας.

Όταν ένα ελαστικό περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα, ο βαθμός κυκλικότητάς του έχει σημαντικό αντίκτυπο στη συνολική του απόδοση. Τα ελαστικά που παράγονται με τη χρήση του NEO-T01 επιτυγχάνουν εξαιρετικά υψηλό βαθμό κυκλικότητας, πράγμα που βελτιώνει σημαντικά τη σταθερότητα τους σε υψηλές ταχύτητες. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιείται στην κατασκευή των ελαστικών μας FK453 Runflat και άλλων ελαστικών υψηλής απόδοσης FALKEN.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κυριότερων μοντέλων, που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς

AZENIS

Ελαστικά υψηλής απόδοσης κατευθείαν από τη πίστα

Η ναυαρχίδα της σειράς AZENIS σχεδιάστηκε για να επιτύχει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο απόδοσης όσον αφορά την πρόσφυση σε όλους τους τύπους των οδοστρωμάτων. Έχουμε επικεντρώσει όλη μας την προηγμένη τεχνολογία, όλες τις ικανότητές μας, εκείνη την στιγμή, εκείνο το σημείο επαφής όπου το καουτσούκ συναντά το δρόμο.

ZIEX

Σπορ & άνετα ελαστικά

Η λέξη "Ziex" είναι Γερμανική για το "Goal". Όταν θέτουμε ένα στόχο για τον εαυτό μας, το κάνουμε με την αποφασιστικότητα και το όραμα να το δούμε μέχρι το τέλος. Γι 'αυτό αναπτύξαμε τα ελαστικά μας FALKEN ZIEX με όλο το πάθος μας - για να υποστηρίξετε τα συναρπαστικά ταξίδια σας παρέχοντας σπορ και άνετο χειρισμό.

SINCERA

Ισορροπημένα τυποποιημένα ελαστικά

Το SINCERA σημαίνει ασφάλεια, ασφάλεια και αξιοπιστία. Οι μηχανικοί της FALKEN ανέπτυξαν την ομοιόμορφη σειρά ελαστικών με ειλικρίνεια, αντλώντας από τις προηγμένες τεχνολογικές δυνατότητές μας με μια σθεναρή επιθυμία να υποστηρίξουν την καθημερινότητα σας.

WILDPEAK

Ελαστικά για SUV & 4X4

Από τα πιο σκληρά εδάφη off-road μέχρι τους ομαλότερους ασφαλτοστρωμένους αυτοκινητόδρομους, τα ελαστικά WILDPEAK σας επιτρέπουν να κατακτάτε οποιουσδήποτε δρόμους μπορεί να συναντήσετε στα ταξίδια σας.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 1307
προβολή περισσότερων 20
του 1307
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή