Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Dunlop

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

Dunlop ελαστικά

Έχοντας αναπτύξει το πρώτο ελαστικό αέρος, τα ελαστικά Dunlop είναι συνώνυμα με τη ποιότητα για πάνω από 125 χρόνια.

Τα ελαστικά της Dunlop ανήκουν στο Premium τμήμα της αγοράς και πολλοί οδηγοί έχουν συνδέσει από καιρό την εταιρεία με τη συμμετοχή της σε μηχανοκίνητα αθλήματα. Η εταιρεία έχει χρόνια εμπειρίας που αποκτήθηκε υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες, όπως σε εκείνους που συναντήθηκαν σε αγώνες. Τα ελαστικά της μάρκας Dunlop χαρακτηρίζονται από την πολύ υψηλή απόδοση τους και κάνουν χρήση τεχνολογικών καινοτομιών τελευταίας τεχνολογίας, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να απολαύσετε μια ασφαλή και άνετη διαδρομή.

Η ιστορία της Dunlop ξεκινάει από το 1890 όταν ιδρύθηκε από τον John boyd Dunlop και άνοιξε το πρώτο της εργοστάσιο στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Η Dunlop είναι πλέον ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίου επιπέδου ελαστικών υψηλής ποιότητας για οικογενειακά αυτοκίνητα, hatchback, cross-over, SUV και αυτοκίνητα επιδόσεων.

Η αποστολή της Dunlop, μέσω της δέσμευσής της στην έρευνα και την καινοτομία, ήταν η συνεχής παραγωγή καλύτερων προϊόντων για την ενίσχυση της απόδοσης των οχημάτων και της «οδηγικής εμπειρίας». Με περίπου 73.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, αυτή η πρωτοποριακή εταιρεία παράγει σχεδόν 200 εκατομμύρια ελαστικά υψηλής ποιότητας κάθε χρόνο. Με τους τεχνικούς και τους σχεδιαστές σε εγκαταστάσεις R&D στην Ευρώπη, την Ιαπωνία και τις Η.Π.Α., τα ελαστικά Dunlop προσφέρουν απόδοση και ανθεκτικότητα με την ασφάλεια ενός αξιόπιστου εμπορικού σήματος εφαρμόζοντας παράλληλα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός ήταν πάντα στο επίκεντρο της Dunlop, ηγέτης στους κατασκευαστές ελαστικών σε τέσσερις και δύο τροχούς , στη πίστα και εκτός δρόμου. Τα διδάγματα που αντλήθηκαν στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, τα οποία περιλαμβάνουν περισσότερα κέρδη από οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή στο Le Mans 24-Hour και το Isle of Man TT, μεταφράζονται σε καλύτερη τεχνολογία για τα ελαστικά των καταναλωτών ανεξαρτήτως του οχήματος.

Μια συνεχής ροή νέων προϊόντων και τεχνολογιών έχει αποδειχθεί και τελειοποιηθεί μέσω του ανταγωνισμού και στη συνέχεια υιοθετείται για τη χρήση στο δρόμο. Η συνεχώς αυξανόμενη συλλογή ανεξαρτήτων βραβείων της Dunlop, η οποία περιλαμβάνει το βραβείο Auto Express του 2015 και τις κορυφαίες ποιότητες ετικετών ελαστικών, αποτελεί μια περήφανη διαθήκη για την επιτυχία της πολιτικής.

Η Dunlop είναι ένας περήφανος τεχνικός συνεργάτης της Mercedes AMG Customer Sports και πολλοί από τους κορυφαίους κατασκευαστές οχημάτων παγκοσμίως - συμπεριλαμβανομένων των Porsche, Audi, BMW, Honda, Lexus και Mercedes-Benz; συνεργάζονται με την Dunlop για να διαθέτουν τα ελαστικά τους στο βασικό εργοστασιακό εξοπλισμό.

Ενδιαφέροντα γεγονότα

Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, οι μηχανικοί της Dunlop ανακάλυψαν την υδρολίσθηση, η οποία επέτρεψε την ανάπτυξη ελαστικών που απομακρύνουν γρήγορα το νερό, βελτιώνοντας σημαντικά την ασφάλεια σε υγρές επιφάνειες.

Ένα άλλο από τα εξαιρετικά επιτεύγματα της Dunlop είναι η τεχνολογία 3S, η οποία επιτρέπει την ανάπτυξη ελαστικών που είναι ασφαλή, άνετα και ανθεκτικά στην φθορά, όλα ταυτόχρονα. Η λύση αυτή οδήγησε σε ένα νέο πρότυπο στην παραγωγή ελαστικών.

Η Dunlop ανέπτυξε ένα από τα πρώτα ελαστικά που επέτρεψαν τη συνεχή οδήγηση μετά από μια διάτρηση- αυτό ήταν το μοντέλο Denovo, εξοπλισμένο με ένα σύστημα DSST, που εισήχθη στη δεκαετία του 1970. 

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 2995
προβολή περισσότερων 20
του 2995
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή