Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Sava

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

Sava ελαστικά

Μπορείτε να βασιστείτε στα ελαστικά Sava, καθώς όλα πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας. Sava - υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστική τιμή.

Η εταιρεία Sava είναι ένας σλοβένικος κατασκευαστής ελαστικών και άλλων προϊόντων που σχετίζονται με καουτσούκ. Είναι πλέον θυγατρική της Goodyear Rubber and Rubber Company. Βρίσκεται στο Kranj της Σλοβενίας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1998 με το όνομα Sava Tires d.o.o., παρόλο που η κατασκευή ελαστικών είχε αρχίσει το 1920. Απασχολεί πάνω από 1.400 άτομα. Είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες εταιρείες της Σλοβενίας. Από το 2006, η εταιρεία συμμετέχει στην οργάνωση Goodyear Dunlop Central & South-East Europe, η έδρα της οποίας βρίσκεται επίσης στο Kranj. Τα ελαστικά παράγονται στη Σλοβενία (από τη Sava), την Πολωνία (από τη Dębica), τη Γαλλία (από την Goodyear και τη Dunlop), την Τουρκία (από την Goodyear) και τη Γερμανία (Fulda και Dunlop).

Η Sava παράγει φθηνά ελαστικά ευρωπαϊκής ποιότητας. Η σλοβενική μονάδα παραγωγής είναι από τις πλέον προηγμένες μονάδες παραγωγής ελαστικών στην Ευρώπη. Όχι μόνο αυτή η εγκατάσταση παράγει ελαστικά υψηλής απόδοσης και αυτοκινήτων για τη Sava, αλλά και άλλα μοντέλα mid και premium της Goodyear που χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία ελαστικών.

Η Sava χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Goodyear, πράγμα που τις δίνει περισσότερα πλεονεκτήματα. Φθηνότερα ελαστικά που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Αγοράστε τα ελαστικά online απο το www.elastiko.com και επωφεληθείτε από τις καλές τιμές μας.

Όλοι οι τύποι εργασιών κατασκευής εκτελούνται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό με τη χρήση σύγχρονων τεχνικών και προηγμένων εργαλείων. Πάνω από όλα, όλα τα προϊόντα διατίθενται στην αγορά μετά τη διεξαγωγή εκτεταμένων δοκιμών ποιότητας.

SAVA ESKIMO

Τα εξαιρετικά εξελιγμένα ελαστικά με εκπληκτική πρόσφυση και μειωμένη απόσταση φρεναρίσματος είναι αυτά που μπορούν να περιγράψουν το Eskimo S3 + σε μεγάλο βαθμό.

Αποτελεσματική κατανάλωση καυσίμου με τον Sava Eskimo

Το Sava Eskimo S3 + είναι χειμερινά ελαστικά που μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν σε επιβατικά αυτοκίνητα. Προσφέρουν μεγάλη πρόσφυση ανεξάρτητα αν ο δρόμος είναι χιονισμένος ή υγρός. Μπορεί να προσφέρει καλύτερη πρόσφυση τόσο σε τυπικό δρόμο όσο και σε off-road. Όσον αφορά την επισήμανση της ΕΕ, προσφέρει μεγάλη πρόσφυση σε υγρό επίπεδο του επιπέδου Γ και καλά χαρακτηριστικά εξοικονόμησης καυσίμου. Η δημιουργία ελάχιστου θορύβου είναι ένα άλλο όφελος, δεδομένου ότι εκπέμπει μόνο την εκπομπή θορύβου 68dB.

Ιδανική επιλογή για χειμερινά ελαστικά Sava Eskimo S3 +

Η παρουσία του συστατικού Silica κρατά το ελαστικό εύκαμπτο και εύκαμπτο ακόμα και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Με αυτόν τον τρόπο, το ελαστικό μπορεί να διατηρήσει το κράτημα.

Η προσθήκη εξειδικευμένης ρητίνης δίνει στην Eskimo S3 + μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος, ενώ ο καθορισμένος σχεδιασμός πέλματος δίνει επιπλέον άκρα για καλύτερη πρόσφυση. Επιπλέον, τα ελαστικά αυτά περιέχουν κατευθυντικό σχέδιο πέλματος και ευρείες αυλακώσεις που κρατούν το νερό, το χιόνι και τη λάσπη μακριά από τον τροχό.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 273
προβολή περισσότερων 20
του 273
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή