Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 120 70 R12

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Οδηγίες επιλογής για τα ελαστικα μοτο 120 70 r12

Τα περισσότερα ελαστικά χαρακτηρίζονται σε μεγάλο βαθμό από τις διαστάσεις τους. Για παράδειγμα τα ελαστικα μοτο 120 70 12, σημαίνουν ότι το πλάτος τους είναι 120, τα ύψος τους 70 και η διάμετρός τους 12. Είναι μια αρκετά συχνή κατηγορία ελαστικών που προτιμούν πολλοί καταναλωτές και θα βρείτε διάφορες λαστιχα μοτο 120 70 1τιμες. Ορισμένες από τις πιο γνωστές κατασκευάστριες εταιρείες που θα βρείτε είναι οι: Pirelli, Michelin και Mitas. Με μια απλή αναζήτηση μπορείτε να δείτε τα διάφορα χαρακτηριστικά του κάθε ελαστικού.

Ποιες τιμές θα βρείτε στα λαστιχα μοτο 120 70 r12

Σε αυτή την κατηγορία σε ελαστικα μοτο 120 70r12, θα βρείτε μια πληθώρα ελαστικών για να επιλέξετε ποιο ταιριάζει στο όχημά σας. Οι τιμές ξεκινούν από τα 45€ για αυτούς που δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα και φτάνουν έως τα 151€ ανά ελαστικό, για εκείνους που είναι πιο απαιτητικοί στα ελαστικά τους.

Να θυμάστε ότι τα 120 70 r1ελαστικα μοτο είναι αυτά που έρχονται σε επαφή με το οδόστρωμα και είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνα για την ασφάλειά σας.

Διαθέσιμοι τύποι ελαστικών και συμβουλές φροντίδας

Πέρα από τις ελαστικα μοτο 120 70 r1τιμες που θα βρείτε θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας και άλλους παράγοντες κατά την αγορά των ελαστικών σας. Αυτοί οι παράγοντες είναι ο τύπος ελαστικού, δηλαδή το οδόστρωμα στο οποίο έχετε σκοπό να κινηθείτε. Τα συγκεκριμένα ελαστικά αφορούν περισσότερο ελαστικά για Scooter.

Δείτε αναλυτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 82
προβολή περισσότερων 20
του 82
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή