Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 150 60 R17

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Πωλητής

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


E λαστικα μοτο 150 60 r17: Διαθέσιμες μάρκες

Μια συχνή κατηγορία ελαστικών είναι τα ελαστικα μοτο 150 60 17. Ο αριθμός 150 αφορά το πλάτος του ελαστικό, ο αριθμός 60 αφορά το ύψος ενώ ο αριθμό 17 αφορά τη διάμετρο. Ανάλογα τη μάρκα που θα επιλέξετε, θα δείτε ότι υπάρχουν διαφορετικές λαστιχα μοτο 150 60 17 τιμες. Ορισμένες από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες μάρκες με μεγάλη ποικιλία σε ελαστικά είναι οι: Pirelli, Bridgestone, Continental, Michelin και Dunlop. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα μοντέλα και συγκεκριμένες πληροφορίες για κάθε ελαστικό.

Πως να επιλέξετε τα σωστά ελαστικά για τη μοτοσικλέτα σας

Η επιλογή για σωστά ελαστικα μοτο 150 60r17 θα πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά. Πέρα από τους αριθμούς των διαστάσεων των ελαστικών, πρέπει να κοιτάξετε τη φέρουσα ικανότητα του οχήματός σας, δηλαδή τον συνολικό βάρος που θα είναι τοποθετημένο στο όχημά σας. Επίσης, θα πρέπει να εξετάσετε τον τύπο του ελαστικού που χρειάζεστε, είτε πρόκειται για ελαστικά αγώνων, ελαστικά supersport ή sporttourer radial. Όλοι αυτοί οι παράγοντες θα διαμορφώσουν τις τελικές ελαστικα μοτο 150 60 r17 τιμες.

Συμβουλές φροντίδας για τα λαστιχα μοτο 150 60 r17

Ένα από τα πιο βασικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε στα νέα σας 150 60 r17 ελαστικα μοτο είναι να είναι σωστά φουσκωμένα, ιδιαίτερα πριν από κάθε μεγάλο ταξίδι. Έτσι θα διασφαλίσετε την ασφάλειά σας και την μέγιστη απόδοση των ελαστικών και του οχήματός σας. Επίσης, εάν διαπιστώσετε ότι αν τα ελαστικά σας έχουν φθαρεί πάρα πολύ, θα πρέπει να προβείτε στην άμεση αντικατάστασή τους.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 69
προβολή περισσότερων 20
του 69
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή