Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 155 65 R14

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Πως θα βρω τα κατάλληλα λαστιχα 155 65 r14

Αρκετοί είναι αυτοί που γνωρίζουν τις διαστάσεις των ελαστικών τους απ’έξω, αλλά δεν γνωρίζουν τι πραγματικά σημαίνουν αυτοί οι αριθμοί. Για παράδειγμα, γνωρίζουν ότι το αυτοκίνητό τους χρειάζεται ελαστικά διαστάσεων λαστιχα 155 65 14. Όμως, τι σημαίνει πρακτικά αυτός ο αριθμός;

Θα κάνουμε μια ανάλυση για τα 155 65 14 λαστιχα. Ο πρώτος αριθμός, δηλαδή το 155 αφορά το πλάτος του πέλματος και μετριέται σε χιλιοστά. Ο δεύτερος αριθμός, δηλαδή το 65 αφορά την αναλογία στο ύψος του προφίλ ως προς το πλάτος του. Τέλος το 14 αφορά τη ζάντα που φοράει το κάθε όχημα και πιο συγκεκριμένα τη διάμετρό της. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιες διαστάσεις ελαστικών χρειάζεστε προκειμένου να δείτε τις αντίστοιχες ελαστικα 155 65 r14 τιμεσ που είναι διαθέσιμες στην αγορά.

Για να βρείτε αυτές τις διαστάσεις, ένας από τους πιο απλούς τρόπους είναι να κοιτάξετε τα τρέχοντα ελαστικά σας. Θα δείτε ότι αυτοί οι αριθμοί βρίσκονται στο πλάι κάθε ελαστικού. Ακόμη, μπορείτε να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο χρήστη από την κατασκευαστική εταιρεία, όπου θα πρέπει να δείτε αυτή την πληροφορία.

Αγορά ελαστικα 155 65r14 για το όχημά σας

Έπειτα πρέπει να αποφασίσετε πόσο φθηνα ελαστικα 155 65 14 θέλετε να αγοράσετε. Αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη χρήση που κάνετε στο αυτοκίνητο. Εδώ μπορείτε να βρείτε κάθε λαστιχα 155 65r14 τιμη ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αξίζει να τονίσουμε ότι μπορείτε να βρείτε αρκετά συμφέρουσες προσφορές για τα νέα σας ελαστικά και αξίζει να επωφεληθείτε από τις προσφορές που υπάρχουν κατά διαστήματα. Ακόμη, αρκετά καταστήματα προσφέρουν δωρεάν μεταφορικά για τις αγορές σας. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις διαθέσιμες μάρκες και κατηγορίες για να βρείτε τα επόμενα ελαστικά για το αυτοκίνητό σας. Να θυμάστε ότι η ασφάλειά σας είναι ιδιαίτερα σημαντική κατά την οδήγησή σας, οπότε επιλέξτε έξυπνα.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 213
προβολή περισσότερων 20
του 213
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή