Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 155 70 R13

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Χρήσιμος οδηγός για τα ελαστικά 155 70r13

Η αγορά ελαστικών μπορεί να φαίνεται μια δύσκολη διαδικασία που ίσως θα προτιμούσατε να αποφύγετε. Όμως διαβάζοντας αυτόν τον οδηγό θα μάθετε όσες πληροφορίες θέλετε για τα λάστιχα 155 70 13 και θα αποφασίσετε εύκολα ποια είναι κατάλληλα για τις ανάγκες σας. Μπορείτε να βρείτε φθηνά ελαστικά 177 70 13, τα οποία θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και θα έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής εάν ακολουθήσετε ορισμένους βασικούς κανόνες διατήρησης.

Πως να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος ελαστικών για το αυτοκίνητό σας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξετε για να επιλέξετε το σωστό μέγεθος στα 155 70 13 λάστιχα σας είναι οι προδιαγραφές που ορίζει η κατασκευάστρια εταιρεία. Μπορείτε να δείτε τι αριθμούς αναγράφουν τα ήδη υπάρχοντα ελαστικά σας και έπειτα με βάση τους αριθμούς αυτούς να επιλέξετε μια εταιρεία ελαστικών με βάση την ελαστικά 155 70 r13 τιμές τους. Ας δούμε όμως τι σημαίνουν οι αριθμοί αυτοί. Ο πρώτος αριθμός (155) αντιστοιχεί στο πλάτος του ελαστικό, ο δεύτερος αριθμός (70) αντιστοιχεί στο ύψος ενώ ο τελευταίος αριθμός στη διάμετρος (13). Οι αριθμοί αυτοί είναι σημαντικοί για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη ασφάλεια, αφού τα ελαστικά είναι στην ουσία το μόνο σημείο του αυτοκινήτου που έρχεται σε επαφή με το δρόμο.

Σωστή προφύλαξη για τα λάστιχα 155 70 r13

Ένα από τα βασικότερα πράγματα που πρέπει να κάνετε για την σωστή συντήρηση των ελαστικών σας είναι να θυμάστε πότε πρέπει να τα αλλάξετε. Για αυτό, μετά την τοποθέτησή τους, σημειώστε σε ένα χαρτάκι ή στον κινητό σας στα πόσα χιλιόμετρα τοποθετήθηκαν και υπολογίστε ότι μετά από 4 χρόνια ή περίπου 40.000 χλμ θα πρέπει να τα αντικαταστήσετε. Αυτό βέβαια ίσως διαφέρει από αμάξι σε αμάξι.

Ποια μάρκα να επιλέξετε για τα ελαστικά σας

Υπάρχουν πολλές μάρκες σε διάφορες ελαστικά 155 70r13 τιμές, τα οποία είναι πολύ αξιόπιστα. Οι μάρκες με τα περισσότερα ελαστικά στην κατηγορία αυτή είναι η Hankook και η Falken καθώς και η Nankang και η Sava. Μην παραλείψετε να διαβάσετε όλα τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν οι κατασκευάστριες εταιρείες και να αποφασίσετε αν θα τα τοποθετήσετε εσείς ή αν θα απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία για την τοποθέτηση.

 

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 179
προβολή περισσότερων 20
του 179
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή