Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 165 70 R14

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Ποια λαστιχα 165 70 r14 να επιλέξετε

Η επιλογή των σωστών και κατάλληλων ελαστικών είναι συχνά μια δύσκολη απόφαση που ταλαιπωρεί αρκετούς οδηγούς καθώς δεν ξέρουν πως να επιλέξουν τα κατάλληλα ελαστικά για το όχημά τους. Μια μεγάλη κατηγορία ελαστικών είναι τα λαστιχα 165 70 14. Ένας από τους λόγους που κάνουν αυτά τα ελαστικά ιδιαίτερα δημοφιλή είναι το γεγονός ότι έχουν χαμηλές ελαστικα 165 70 r14 τιμεσ. Έτσι είναι ιδιαίτερα ελκυστικά και οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων δεν διστάζουν να τα αγοράσουν.

Ο πιο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο ένας οδηγός αποφασίζει να αγοράσει νέα 165 70 14 λαστιχα είναι το γεγονός ότι έχουν φθαρεί τα πέλματα. Μπορείτε εύκολα να το δείτε αυτό κοιτάζοντας τις αυλακώσεις που έχει το πέλμα. Ακόμη, τα πέλματα μπορεί να έχουν τρύπες, να έχει παραμορφωθεί η στεφάνη και άλλα.

Πως να βρείτε προσφορές για ελαστικα 165 70r14

Αν έχετε ήδη αποφασίσει ότι χρειάζεστε νέα ελαστικά, σίγουρα θα σας ενδιαφέρει η λαστιχα 165 70r14 τιμη του ελαστικού. Όπως αναφέραμε ήδη, σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε αρκετά αξιόλογα φθηνα ελαστικα 165 70 14 από τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου.

Για τη δική σας διευκόλυνση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα διαθέσιμα φίλτρα προκειμένου να επιλέξτε τα χαρακτηριστικά που θέλετε να έχετε το ελαστικό σας. Για παράδειγμα μπορείτε να ορίσετε το εύρος τιμής που είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε για τα ελαστικά σας. Ακόμη, μπορείτε να επιλέξετε να δείτε προϊόντα από συγκεκριμένες κατασκευάστριες εταιρίες μόνο. Τέλος, μπορείτε να ορίσετε αν θέλετε να έχει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το νέο σας ελαστικό.

Αφού έχετε ορίσει τα επιθυμητά φίλτρα, μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα συγκεντρωτικά σε μια σελίδα και από εκεί και πέρα να κάνετε τις συγκρίσεις σας. Σε κάθε ξεχωριστή σελίδα προϊόντος θα βρείτε ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα υλικά και την τεχνολογία που έχει χρησιμοποιηθεί για κάθε ελαστικό. Αυτό θα καθορίσει και την τιμή τους.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 446
προβολή περισσότερων 20
του 446
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή