Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 175 65 R15

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Πως θα βρείτε λαστιχα 175 65 r15

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται πότε είναι η κατάλληλη περίοδος να αλλάξουν τα ελαστικά τους. Η απάντηση σε αυτό δεν είναι ιδιαίτερη απλή καθώς κανείς δεν μπορεί να σας πει με ασφάλεια ακριβώς πόσο διάστημα πρέπει να κρατήσετε τα τωρινά σας λάστιχα. Παρακάτω θα αναλύσουμε από ποιους παράγοντες εξαρτάται η αλλαγή των ελαστικών. Ακόμη, θα αναφερθούμε στις διαστάσεις των ελαστικών. Μια δημοφιλής κατηγορία είναι τα λαστιχα 175 65 15. Σε αυτή την κατηγορία, οι λαστιχα 175 65 r15 τιμες έχουν αρκετή μεταβλητότητα και θα αναφερθούμε σε αυτή στη συνέχεια.

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι τα 175 65 15 λαστιχα θα πρέπει να αντικαθίστανται κάθε πέντε χρόνια. Αυτό όμως εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την τεχνολογία των ελαστικών, και την οδηγική συμπεριφορά του κάθε οδηγού. Καλό θα ήταν κάθε χρόνο ένας ειδικός να εξετάζει τα ελαστικά σας προκειμένου να σας συμβουλέψει αν χρειάζονται αλλαγή ή όχι.

Τι χαρακτηριστικά έχουν τα ελαστικα 175 65r15

Σχετικά με τις ελαστικα 175 65 r15 τιμες, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία. Αρχικά, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι αυτές είναι οι σωστές διαστάσεις για εσάς. Έπειτα, πραγματοποιώντας μια αναζήτηση, μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα προϊόντα. Μπορείτε να επιλέξτε ένα από τα διαθέσιμα φίλτρα για να δείτε π.χ. τα πιο φθηνα ελαστικα 175 65 15. Όμως, η λαστιχα 175 65r15 τιμη δεν είναι ο μόνος σημαντικός παράγοντας. Πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν μια συγκεκριμένη μάρκα ελαστικών και θέλουν απλά να δουν ποιοι είναι οι διαθέσιμοι μεταπωλητές.

Αυτό είναι εφικτό ανοίγοντας τα διαθέσιμα φίλτρα και επιλέγοντας την μάρκα που σας εξυπηρετεί. Μέσα σε αυτά τα φίλτρα θα δείτε πολλά άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά όπως είναι το εύρος τιμής. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να ορίσετε μια κατώτατη και μια ανώτατη τιμή και να δείτε τα προϊόντα που εμπίπτουν σε αυτό το εύρος τιμών.

Τέλος, υπάρχουν άλλες επιλογές για τα διάφορα χαρακτηριστικά που έχουν τα ελαστικά, όπως είναι ο δείκτης φορτίου και ο δείκτης ταχύτητας για το όχημά σας. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε αυτά τα φίλτρα και να περιηγηθείτε στα διαθέσιμα αποτελέσματα για να βρείτε τα ελαστικά που σας ταιριάζουν καλύτερα για το όχημα που έχετε.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 386
προβολή περισσότερων 20
του 386
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση

Οδηγός αγοραστή για τα λάστιχα 175 65 r15

Αν έχετε διαπιστώσει ότι τα λάστιχα 175 65 15 σας είναι φθαρμένα, θα πρέπει να τα αντικαταστήσετε άμεσα. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σε ελαστικά 175 65r15 τιμές ανάλογα με τη μάρκα και το συγκεκριμένο μοντέλο που θα επιλέξετε για το όχημά σας. Δείτε παρακάτω τον μικρό οδηγό που ακολουθεί με ορισμένες επεξηγήσεις και συμβουλές για να επιλέξετε το κατάλληλο ελαστικό που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Η ετικέτα των ελαστικών

Κάθε ελαστικό έχει μια ετικέτα, η οποία αναφέρει τις προδιαγραφές του αλλά και μια περιγραφή του μοντέλου του ελαστικού που προέρχεται από την κατασκευάστρια εταιρεία. Ακόμη και τα πιο φθηνά ελαστικά 175 65 15 διαθέτουν αυτές τις πληροφορίες. Η πρώτη ένδειξη στην ετικέτα της ΕΕ αφορά τη ενεργειακή απόδοση του ελαστικού και υπάρχει σε όλα τα λάστιχα 175 65 15 αλλά και σε άλλα μεγέθη που κυκλοφόρησαν μετά το 2012. Ένας άλλος δείκτης είναι η επίδοσή τους σε βρεγμένο δρόμο και πιο συγκεκριμένα μετράται η απόσταση φρεναρίσματος και τρίτον η αναφορά στο επίπεδο θορύβου του ελαστικού.

Διαθέσιμες μάρκες ελαστικών

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες μάρκες για τα 175 65 15 λάστιχα. Ένας από τους παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν είναι οι λάστιχα 175 65 r15 τιμές. Για τη συγκεκριμένη κατηγορία ελαστικών οι τιμές ξεκινούν από τα 44€ ανά ελαστικό και φτάνουν τα 238€. Όπως είναι φυσικό, οι πιο γνωστές μάρκες που αξιοποιούν τις τελευταίες τεχνολογίες διαθέτουν ένα μεγάλο εύρος στις ελαστικά 175 65 r15 τιμές. Υπάρχει μια ποικιλία από μάρκες όπως οι Bridgestone, Continental, Goodyear, Falken, Hankook και Michelin αλλά και άλλες για να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς.

Συμβουλές συντήρησης για τα ελαστικά 175 65r15

Ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η λάστιχα 175 65r15 τιμή που θα καταβάλετε, πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τη φροντίδα των ελαστικών σας. Για παράδειγμα, συστήνεται μια φορά το μήνα να κάνετε ένα ενδελεχή έλεγχο στα ελαστικά σας, όταν αυτά είναι κρύα. Ακόμη και κατά τους πρώτους μήνες χρήσης του ελαστικού θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κάποια φθορά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε περιοχές με «δύσκολους» δρόμους όπως είναι οι λακούβες και οι ανώμαλοι δρόμοι.

 

Επιστροφή στην κορυφή