Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 175 65 R15

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα

Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ


σε

Πωλητής

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

Οδηγός αγοραστή για τα λάστιχα 175 65 r15

Αν έχετε διαπιστώσει ότι τα λάστιχα 175 65 15 σας είναι φθαρμένα, θα πρέπει να τα αντικαταστήσετε άμεσα. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σε ελαστικά 175 65r15 τιμές ανάλογα με τη μάρκα και το συγκεκριμένο μοντέλο που θα επιλέξετε για το όχημά σας. Δείτε παρακάτω τον μικρό οδηγό που ακολουθεί με ορισμένες επεξηγήσεις και συμβουλές για να επιλέξετε το κατάλληλο ελαστικό που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Η ετικέτα των ελαστικών

Κάθε ελαστικό έχει μια ετικέτα, η οποία αναφέρει τις προδιαγραφές του αλλά και μια περιγραφή του μοντέλου του ελαστικού που προέρχεται από την κατασκευάστρια εταιρεία. Ακόμη και τα πιο φθηνά ελαστικά 175 65 15 διαθέτουν αυτές τις πληροφορίες. Η πρώτη ένδειξη στην ετικέτα της ΕΕ αφορά τη ενεργειακή απόδοση του ελαστικού και υπάρχει σε όλα τα λάστιχα 175 65 15 αλλά και σε άλλα μεγέθη που κυκλοφόρησαν μετά το 2012. Ένας άλλος δείκτης είναι η επίδοσή τους σε βρεγμένο δρόμο και πιο συγκεκριμένα μετράται η απόσταση φρεναρίσματος και τρίτον η αναφορά στο επίπεδο θορύβου του ελαστικού.

Διαθέσιμες μάρκες ελαστικών

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες μάρκες για τα 175 65 15 λάστιχα. Ένας από τους παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν είναι οι λάστιχα 175 65 r15 τιμές. Για τη συγκεκριμένη κατηγορία ελαστικών οι τιμές ξεκινούν από τα 44€ ανά ελαστικό και φτάνουν τα 238€. Όπως είναι φυσικό, οι πιο γνωστές μάρκες που αξιοποιούν τις τελευταίες τεχνολογίες διαθέτουν ένα μεγάλο εύρος στις ελαστικά 175 65 r15 τιμές. Υπάρχει μια ποικιλία από μάρκες όπως οι Bridgestone, Continental, Goodyear, Falken, Hankook και Michelin αλλά και άλλες για να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς.

Συμβουλές συντήρησης για τα ελαστικά 175 65r15

Ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η λάστιχα 175 65r15 τιμή που θα καταβάλετε, πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τη φροντίδα των ελαστικών σας. Για παράδειγμα, συστήνεται μια φορά το μήνα να κάνετε ένα ενδελεχή έλεγχο στα ελαστικά σας, όταν αυτά είναι κρύα. Ακόμη και κατά τους πρώτους μήνες χρήσης του ελαστικού θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κάποια φθορά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε περιοχές με «δύσκολους» δρόμους όπως είναι οι λακούβες και οι ανώμαλοι δρόμοι.

 

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 368
προβολή περισσότερων 20
του 368
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή