Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 175 70 R14

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Ελαστικα 175 70 r14 για οδήγηση το καλοκαίρι

Γνωρίζετε ότι πρέπει να αλλάζετε τα ελαστικά σας περίπου κάθε πέντε χρόνια; Γνωρίζετε επίσης ότι αυτό το διάστημα μπορεί να μειωθεί αισθητά ανάλογα με την περιοχή στην οποία οδηγείτε, τις καιρικές συνθήκες αλλά και την οδηγική σας συμπεριφορά; Για να είστε σίγουροι ότι τα ελαστικά σας είναι τα ιδανικά και ότι δεν θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα στο δρόμο, μπορείτε να καταγράψετε την ημερομηνία που αγοράσετε τελευταία φορά τα 175 70 14 λαστιχα σας. Συμπληρωματικά με αυτό, θα πρέπει τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα αλλά και πριν ξεκινήσετε για ένα μεγάλο ταξίδι να ρίξετε μια ματιά στα λαστιχα 175 70 14 για τυχόν εμφανείς φθορές και σκισίματα ή γρατζουνιές.

Αν έχετε αποφασίσει ότι τα ελαστικά σας χρειάζονται αντικατάσταση, μπορείτε να δείτε τις ελαστικα 175 70 r14 τιμεσ που είναι διαθέσιμες για να δείτε περίπου πόσα χρήματα θα χρειαστεί να ξοδέψετε για τα νέα σας ελαστικά.

Τα καλά νέα είναι ότι πολλές μάρκες προσφέρουν φθηνα ελαστικα 175 70 14 έτσι ώστε να μην χρειαστεί να δώσετε πολλά χρήματα. Ακόμη, συχνά υπάρχουν προσφορές για εσάς που μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα. Ορισμένες φορές αυτές οι εκπτώσεις φτάνουν και το 40%, κάτι που είναι μια εξαιρετική προσφορά.

Ποια είναι τα σωστά λαστιχα 175 70 r14

Όμως, σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να δείτε περισσότερα πράγματα από την λαστιχα 175 70 r14 τιμη. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να δείτε ποια είναι τα διαθέσιμα καταστήματα τα οποία πωλούν τα ελαστικά που σας ενδιαφέρουν, να δείτε κριτικές από άλλους χρήστες που αγοράσαν τα ελαστικά αλλά και όλες τις πληροφορίες από τον εκάστοτε κατασκευαστή. Μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα για να κάνετε την αναζήτησή σας πιο συγκεκριμένη και ειδική για αυτά που αναζητάτε. Μπορείτε για παράδειγμα να δείτε τα προϊόντα μίας μάρκας μόνο ή μόνο για τα συγκεκριμένα χρήματα που θέλετε να δώσετε.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 405
προβολή περισσότερων 20
του 405
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή