Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 185 60 R15

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Πότε πρέπει να αλλάξετε τα ελαστικά 185 60 15 σας

Είναι γεγονός ότι κάθε κατασκευάστρια εταιρεία ανεξάρτητα από την ελαστικά 185 60 15 τιμή που προσφέρει ορίζει τη μέση διάρκεια ζωής τους. Θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά τα ελαστικά σας για φθορές και να προβείτε σε αλλαγή αν διαπιστώσετε ότι υπάρχει μια ανεπανόρθωτη βλάβη. Για παράδειγμα αν το πέλμα έχει φθαρεί περισσότερο από το επιτρεπόμενο βάθος σκαλίσματος ή αν υπάρχει μια τρύπα με διάμετρο πάνω από 6 mm. Υπάρχουν διάφορα επίπεδα σε λάστιχα 225 45r17 τιμή, και σίγουρα θα μπορέσετε να βρείτε το ελαστικό που ταιριάζει καλύτερα στο όχημά σας και θα σας προσφέρει την επιθυμητή απόδοση.

Πως να βρείτε τα κατάλληλα λάστιχα 185 60 r15

Υπάρχουν πολλά επίπεδα σε ελαστικά 185 60r15 τιμές, ανάλογα με το πόσα χρήματα είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε. Όμως, η λάστιχα 185 60 15 τιμή δεν είναι το μόνο κριτήριο επιλογής ελαστικών. Ένας άλλος παράγοντας είναι το πόσο αξιοποιείτε τις δυνατότητες του αυτοκινήτου σας. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εταιρείες κατασκευής ελαστικών όπως είναι ενδεικτικά οι: Bridgestone, Goodyear, Nokian, Continental, Dunlop, Falken και Michelin. Για να δείτε με περισσότερες λεπτομέρειες τα δυνατά στοιχεία κάθε ελαστικού, μπορείτε να διαβάσετε την ετικέτα που υπάρχει σε κάθε ελαστικό που διαθέτει πληροφορίες για την ενεργειακή απόδοση του ελαστικού, το επίπεδο θορύβου αλλά και την απόσταση πρόσφυσης σε βρεγμένο έδαφος.

Ποιο είναι το εύρος τιμών των ελαστικών

Θα βρείτε πολλές λάστιχα 185 60 r15 τιμές. Συνήθως οι τιμές αυτές ξεκινούν από τα 44€ και μπορεί να φτάσουν έως και τα 239€ ανά ελαστικό. Όπως παρατηρείτε υπάρχει μεγάλη διακύμανση σε αυτό το εύρος τιμών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι κατασκευαστές φροντίζουν να ικανοποιήσουν όλες τις κατηγορίες χρηστών, ανάλογα με τη χρήση για την οποία προορίζουν το όχημά τους. Καθώς δημιουργούνται νέες τεχνολογίες, οι περισσότερες εταιρείες τις αξιοποιούν για να δημιουργούν οχήματα τόσο ασφαλή αλλά και πιο αποδοτικά.

Τι έλεγχο να πραγματοποιήσετε στα ελαστικά 185 60r15 και πότε

Είτε επιλέξετε να αγοράσετε φθηνά ελαστικά 185 60 15 είτε ακριβότερα θα πρέπει να είστε σε θέση να ακολουθήσετε ορισμένες συμβουλές φροντίδας. Αρχικά θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά την πίεση στα 185 x 60 x 15 ελαστικά και όποτε χρειαστεί να τοποθετήσετε περισσότερο αέρα. Έπειτα θα πρέπει να ελέγξετε το πέλμα στα 185 60 15 λάστιχα για να δείτε τη φθορά τους. Έπειτα, θα πρέπει τα ελαστικά να φθείρονται ομοιόμορφα, συνεπώς θα πρέπει να φροντίζετε να αλλάζετε τη θέση τους κάθε 10.000 έως 20.000 χιλιόμετρα ή κάθε ένα χρόνο.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 627
προβολή περισσότερων 20
του 627
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή