Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 185 65 R14

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Οδηγίες επιλογής σε λάστιχα 185 65 r14

Οι περισσότεροι κατασκευαστές προτείνουν να αλλάζετε τα ελαστικά του οχήματός σας κάθε τέσσερα χρόνια. Αυτό όμως εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη χρήση που κάνετε στο όχημά σας. Δείτε παρακάτω τι πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε τα επόμενα ελαστικά σας για το αυτοκίνητό σας.

Ποιοι αριθμοί έχουν σημασία στα ελαστικά 185 65r14

Κατά την αγορά σε ελαστικά 185 65 14 είναι σημαντικό να παρατηρήσετε καλά τους αριθμούς που έχουν οι ετικέτες των ελαστικών και να καταλάβετε τι σημαίνει ο κάθε αριθμός που αναγράφετε εκεί, προκειμένου να μάθετε τις δυνατότητες των ελαστικών σας. Αρχικά, θα πρέπει να δείτε τις τιμές του πλάτους, ύψους και διαμέτρου που θέλετε να έχει το ελαστικό σας. Ο πιο εύκολος τρόπος να το δείτε αυτό είναι να κοιτάξετε τα ήδη υπάρχοντα ελαστικά σας. Εάν γνωρίζετε ότι θέλετε λάστιχα 185 65 14, μπορείτε να δείτε ποιες είναι οι διαθέσιμες επιλογές σας με βάση την κατασκευάστρια εταιρεία και τα λάστιχα 185 65r14 τιμή που θέλετε να δώσετε.

Συμβουλές για την έρευνα αγοράς ελαστικών

Αφού έχετε αποφασίσει ότι χρειάζεστε 185 65 14 λάστιχα, καλό θα ήταν να εξετάσετε τις συνθήκες στις οποίες οδηγείτε το όχημά σας για να αποφασίσετε αν χρειάζεστε λάστιχα για χωματόδρομο ή για άσφαλτο. Επίσης, ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να δείτε είναι ο καιρός στην περιοχή που θα οδηγείτε το όχημά σας. Στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, τα καλοκαιρινά λάστιχα επαρκούν καθώς η θερμοκρασία δεν πέφτει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες το χειμώνα. Αυτός είναι άλλος ένας παράγοντας που θα επηρεάσει τις τελικές ελαστικά 185 65 r14 τιμές.

Τι να προσέξετε μετά την αγορά των ελαστικών σας

Μετά την αγορά των ελαστικών, θα πρέπει να μεριμνήσετε για τη σωστή συντήρησή τους αλλά και το πότε θα πρέπει να τα αλλάξετε. Φροντίστε να κρατήσετε ένα αρχείο με την ημερομηνία τοποθέτησης των ελαστικών, τον αριθμό των χιλιομέτρων που διανύσατε πριν τοποθετήσετε τα ελαστικά αλλά και το πότε εναλλάσσετε τα μπροστά με τα πίσω ελαστικά. Αυτό ισχύει για όποιες ελαστικά 185 65r14 τιμές ελαστικών επιλέξετε. Επίσης, να δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στην πίεση του αέρα των ελαστικών για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 357
προβολή περισσότερων 20
του 357
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή