Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 205 45 R17

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Λάστιχα 205 45 r17: Τι πρέπει να ξέρετε πριν την αγορά

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας πριν αγοράσετε τα επόμενα ελαστικά στο όχημά σας. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι χρειάζεται να αλλάξετε ελαστικά, δηλαδή ότι έχουν φθαρεί αρκετά. Έπειτα κάντε μια αναζήτηση με βάση τον τύπο ελαστικών που θέλετε για να δείτε τις αντίστοιχες ελαστικά 205 45r17 τιμές και κατηγορίες που είναι διαθέσιμες. Σίγουρα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές.

Τι σημαίνουν οι αριθμοί στα ελαστικά 205 45r17

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να εξετάσετε για τη σωστή επιλογή σε ελαστικά για το όχημά σας είναι οι διαστάσεις. Για παράδειγμα στα 205 45 17 λάστιχα, οι αριθμοί αντιστοιχούν στο πλάτος, το ύψος και τη διάμετρο αντίστοιχα. Θα πρέπει να γνωρίζετε αυτούς τους αριθμούς προκειμένου να δείτε την λάστιχα 205 45r17 τιμή για τα ελαστικά. Έπειτα εξετάστε όλες τις διαθέσιμες επιλογές ανάλογα τη μάρκα που προτιμάται και την τεχνολογία που χρησιμοποιεί η κάθε εταιρεία.

Εύρος τιμών σε ελαστικά αυτοκινήτων

Όπως σε κάθε κατηγορία ελαστικών, έτσι και για λάστιχα 205 45 17 οι τιμές ποικίλλουν. Οι τιμές ξεκινούν από τα 53€ και μπορεί να φτάσουν τα 86€ ανά ελαστικό. Όπως βλέπετε υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις στις λάστιχα 205 45 r17 τιμές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κάθε εταιρεία συχνά κυκλοφορεί νέες σειρές ελαστικών, με νέες τεχνολογίες που υπερέχουν συνήθως σε μια κατηγορία. Αυτή μπορεί να είναι η απόσταση φρεναρίσματος σε βρεγμένο έδαφος το επίπεδο θορύβου σε ντεσιμπέλ ή η ενεργειακή απόδοση και η κατανάλωση καυσίμου.

Τι να κάνετε μετά την αγορά των ελαστικών

Μετά την αγορά των ελαστικών σας, είτε πρόκειται για φθηνά ελαστικά 205 45 17 είτε για κάποια άλλη κατηγορία, θα πρέπει να μεριμνήσετε για τη σωστή συντήρησή τους προκειμένου να διαρκέσουν όσο γίνεται περισσότερο. Θα πρέπει αρχικά να διασφαλίσετε ότι έχουν πάντα τη σωστή πίεση και ότι δεν είναι φθαρμένα. Επίσης κάθε 10.000 χλμ περίπου θα πρέπει να θυμάστε να τοποθετείτε τα μπροστινά λάστιχα στη θέση των πίσω και το αντίστροφο για να έχουν ομοιόμορφη φθορά. Και αν τα ελαστικά σας χρειάζονται αλλαγή, επιλέξτε ανάμεσα στις διάφορες ελαστικά 205 45 r17 τιμές που είναι διαθέσιμες στην αγορά.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 373
προβολή περισσότερων 20
του 373
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή