Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 215 45 R17

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Βασικός οδηγός αγοράς για τα λάστιχα 215 34 r 17

Εάν έχετε αποφασίσει ότι έχει έρθει η ώρα να αποκτήσετε νέα λάστιχα 215 45 17, τότε μπορείτε να διαβάσετε τον ακόλουθο οδηγό με συμβουλές για το πως να βρείτε τις καλύτερες ελαστικά 215 45r17 τιμές και πως να αποφασίσετε ποια είναι κατάλληλα για εσάς. Καλό θα ήταν να επιλέξετε μια μάρκα την οποία εμπιστεύεστε όπως οι Michelin, Nankang, Bridgestone, Hankook, Yokohama, Continental ή κάποια άλλη από μια γνωστή ιστοσελίδα.

Πότε πρέπει να αλλάξετε τα ελαστικά σας

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πότε πρέπει να αλλάξετε τα ελαστικά σας. Καλό θα ήταν να πραγματοποιείτε έναν τακτικό έλεγχο σε αυτά προκειμένου να διασφαλίσετε ότι είναι σε καλή κατάσταση τα 215 45 17 λάστιχα.. Εάν το ύψος σκαλίσματος είναι λιγότερο από 1,6 εκατοστά περίπου, τότε ίσως έχει έρθει η ώρα να αλλάξετε τα ελαστικά σας και να ψάξετε για νέα φθηνά ελαστικά 215 45 17. Επίσης, η μέση διάρκεια ζωής των ελαστικών είναι περίπου 4 χρόνια ή περίπου 40.000 χιλιόμετρα (ότι συμβεί πρώτα). Όμως, σε περίπτωση ιδιαίτερης φθοράς, ίσως πρέπει να τα αντικαταστήσετε συντομότερα.

Τι μετρήσεις να προσέξετε στα ελαστικά 215 45r17

Κάθε αυτοκίνητο «φοράει» ένα συγκεκριμένο τύπο ελαστικών σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής. Για παράδειγμα ένα αυτοκίνητο μπορεί να φοράει 215 x 45 x 17 ελαστικά. Οι αριθμοί αντιστοιχούν στο πλάτος, το ύψος και τη διάμετρο του ελαστικού και αναγράφονται πάνω στο ελαστικό. Επίσης, κάθε ελαστικό διαθέτει μια ετικέτα κολλημένη πάνω του η οποία αναφέρει χρήσιμες πληροφορίες για την ενεργειακή απόδοση του ελαστικού. Η πρώτη ένδειξη αφορά την κατανάλωση καυσίμου, η δεύτερη ένδειξη αφορά την απόσταση φρεναρίσματος σε βρεγμένο δρόμο και η τρίτη αφορά την ένταση του θορύβου. Η λάστιχα 215 45r17 τιμή των ελαστικών σχετίζεται άμεσα με τους δείκτες αυτούς και τις ενδείξεις αυτές.

Χρήσιμες συμβουλές φροντίδας για τα ελαστικά 215 45 17

Όμως, είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε τα ελαστικά σας σε όλη τη διάρκεια ζωής τους. Κάθε ένα περίπου χρόνο θα πρέπει να τοποθετείτε τα μπροστινά ελαστικά στο πίσω μέρος και το αντίστροφο προκειμένου να έχουν ομοιόμορφη φθορά. Ανεξάρτητα από τις ελαστικά 215 45 r17 τιμές, όλα τα ελαστικά πρόκειται να φθαρούν. Επίσης θα πρέπει να φροντίσετε την πίεση των ελαστικών σας για να μην έχετε κάποια δυσάρεστη έκπληξη στο δρόμο. Αν όμως διαπιστώσετε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα ελαστικά σας, αναζητήστε νέα ελαστικά σε προσιτές λάστιχα 215 45 r17 τιμές για το αυτοκίνητό σας.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 439
προβολή περισσότερων 20
του 439
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή