Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 215 60 R16

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Τι σημαίνουν οι αριθμοί στα ελαστικα 215 60r16

Έχετε διαπιστώσει ότι τα ελαστικά σας χρειάζονται αλλαγή και δεν γνωρίζετε ποια ελαστικά πρέπει να προτιμήσετε για την αντικατάστασή τους; Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πλέον πάρα πολλές διαθέσιμες επιλογές και είναι πολύ εύκολο να μπερδευτείτε ιδιαίτερα αν αλλάζετε ελαστικά για πρώτη φορά. Στο πλαϊνό μέρος κάθε ελαστικού θα δείτε κάποιους αριθμούς όπως για παράδειγμα λαστιχα 215 60 16. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ανάλογα τις διαστάσεις του ελαστικού, διαμορφώνονται ανάλογα και οι ελαστικα 215 60 r16 τιμεσ.

Ο πρώτος αριθμός αφορά το φάρδος του ελαστικού και μετριέται σε χιλιοστά. Ο δεύτερος αριθμός είναι λίγο πιο περίπλοκος και αφορά τη σχέση που έχει το ύψος ως το φάρδος της διατομής του ελαστικού. Ακόμη, το 16 αναφέρεται στη διάμετρο της ζάντας που ταιριάζει με το εκάστοτε ελαστικό και μετριέται σε ίντσες.

Βλέπετε λοιπόν ότι είναι εύκολο να εξηγηθούν οι αριθμοί στα 215 60 16 λαστιχα. Κάποιοι άλλοι αριθμοί που υπάρχουν στα ελαστικά και είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε αφορούν το δείκτη φορτίου αλλά και την πίεση του αέρα στα ελαστικά. Όλοι αυτοί οι παράγοντες αλλά και η τεχνολογία που υπάρχει στα ελαστικά, καθορίζουν την τελική λαστιχα 215 60r16 τιμη.

Ποια μάρκα σε λαστιχα 215 60 r16 να επιλέξετε

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να δείτε όλα τα διάφορα ελαστικά που υπάρχουν σε αυτές τις διαστάσεις. Αν αναζητάτε τα πιο φθηνα ελαστικα 215 60 16, μπορείτε να ορίσετε την αντίστοιχη ταξινόμηση στο πάνω μέρος της σελίδας. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε τα ελαστικά ανάλογα με αύξουσα ή φθίνουσα σειρά.

Μπορείτε επίσης να δείτε εάν υπάρχουν διαθέσιμες προσφορές και εκπτώσεις στα ελαστικά που σας ενδιαφέρουν καθώς και τα καταστήματα στα οποία είναι διαθέσιμα τα ελαστικά. Μην χάσετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις διαθέσιμες προσφορές του κάθε καταστήματος για να πάρετε τα ελαστικά σε χαμηλότερη τιμή.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 638
προβολή περισσότερων 20
του 638
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή