Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά 215 60 R17

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Λάστιχα 215 60 r17: Τι να προσέξετε κατά την αγορά τους

Η αγορά των ελαστικών είναι μια σοβαρή υπόθεση και θα πρέπει να διεξάγετε μια ενδελεχή έρευνα πριν αποφασίσετε ποια ελαστικά είναι καλύτερα για εσάς και το όχημά σας. Καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε την κατασκευάστρια εταιρεία του αυτοκινήτου σας αλλά και τις συνθήκες της περιοχής ή των περιοχών στην οποία (στις οποίες) πρόκειται να οδηγήσετε.

Διαβάστε παρακάτω τι πρέπει να κοιτάξετε και να προσέξετε όταν κοιτάτε για ελαστικά 215 60r17 τιμές και χαρακτηριστικά.

Τα βασικά χαρακτηριστικά για τα ελαστικά 215 60r17

Τα 215 60 17 λάστιχα αφορούν ελαστικά αυτοκινήτων και είναι ως επί το πλείστων λάστιχα για τους καλοκαιρινούς μήνες. Καθώς όμως στην Ελλάδα οι χειμώνες είναι ήπιοι και δεν εμφανίζονται ιδιαίτερα σημαντικά καιρικά φαινόμενα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα ελαστικά όλο το χρόνο. Πλέον υπάρχουν πολλές εταιρείες που κατασκευάζουν ελαστικά με ιδιαίτερα αυξημένη πρόσφυση προκειμένου να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στα φρεναρίσματα σε βρεγμένους δρόμους και να είστε περισσότερο ασφαλείς.

Κάτι άλλο που πρέπει να κοιτάξετε πριν αγοράσετε ένα ελαστικό είναι η νέα ετικέτα που διαθέτει σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ. Σε αυτή την ετικέτα θα αναγράφονται χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με την κατανάλωση των καυσίμων, της ολισθηρότητα στο δρόμο και τον θόρυβο.

Γνωστές μάρκες για ελαστικά

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που προσφέρουν λάστιχα λάστιχα 215 60r17 τιμή που θα σας ικανοποιήσει. Μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά 215 60 r17 τιμές τους. Ορισμένες από τις πιο γνωστές μάρκες που προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε διαφορετικά μοντέλα είναι οι: Bridgestone, Michelin, Goodyear, Continental και Falken. Επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει με βάση τις προδιαγραφές του οχήματός σας και βρείτε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

Τι σημαίνουν οι αριθμοί στα ελαστικά

Όταν αποφασίσετε ότι ήρθε η στιγμή να αγοράσετε ελαστικά, θα πρέπει να δώσετε σημασία στις διαστάσεις τους και συγκεκριμένα στους αριθμούς που έχουν πάνω. Για παράδειγμα τα λάστιχα 215 60 17, σημαίνουν τα εξής: Το 215 αναφέρεται στο πλάτος, το 60 στο ύψος και το 17 στη διάμετρο. Θα πρέπει να γνωρίζετε αυτές τις μετρήσεις αν θέλετε να αγοράσετε φθηνά ελαστικά 215 60 17 από το διαδίκτυο.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 573
προβολή περισσότερων 20
του 573
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή