Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Achilles

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ACHILLES

Η εταιρεία που κατασκευάζει τα ελαστικά ACHILLES είναι η PT Multistrada Arah Sarana (MASA). Ιδρύθηκε το 1991 στην Ινδία. Κατασκευάζει ελαστικά για επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά, SUV, χειμερινά ελαστικά και αγωνιστικά ελαστικά. Τα ελαστικά ACHILLES χρησιμοποιούνται για καθημερινή χρήση σε σχεδόν όλες τις ηπείρους, σε πολλές χώρες, και θεωρούνται κριτήρια αναφοράς ποιότητας μεταξύ των καταναλωτών.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Πρώτη προτεραιότητα για το σχεδιασμό των ελαστικών ACHILLES είναι η ποιότητα. Μετά τη συγκριτική αξιολόγηση και την έρευνα αγοράς, η MASA ολοκληρώνει το σχεδιασμό των ελαστικών με βάση την απόδοση, την άνεση και το ύφος. Ο απώτερος στόχος της εταιρίας είναι να παρέχει ικανοποίηση και ασφάλεια στον πελάτη. Η ACHILLES έχει τοποθετηθεί για να ανταγωνιστεί υψηλού επιπέδου ελαστικά παγκόσμιας κλάσης από μεγάλους κατασκευαστές.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ACHILLES

  • ATR-K Economist: Δύο ευθύγραμμες ευρείες αυλακώσεις αναβαθμίζουν και ενισχύουν την ασφάλεια σε υγρό έδαφος, προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη υδροπλάνηση. Πλαίσιο ώμων με πολλαπλές άκρες και πρόσθετες γωνίες - Βελτιστοποίηση πρόσφυσης και πέδησης και ομαλή κύλιση. Προσφέρει εξαιρετικό χειρισμό, άνεση και ελαχιστοποίηση του θορύβου.
  • PLATINUM: Hydro straight - Αποτελεσματική διοχέτευση νερού από την ευθεία αυλάκωση στο κέντρο για να βελτιστοποιείται η αποστράγγιση. Προστασία τροχού - Παρέχει προστασία από ζημιές στον τροχό. Σχήμα πέλματος σχήματος V - Εύκολη διοχέτευση νερού για καλύτερη απόδοση αποστράγγισης

Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα για την αναζήτησή σας.

Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει προσφορές προς το παρόν

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 77156
προβολή περισσότερων 20
του 77156
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή