Άνοιγμα φίλτρων

Διάσταση ελαστικού

Δείκτης

Τιμή

σε

Σήμανση ΕΕ


σε

Πωλητής

Μάρκα

Προβολή όλων

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Average Test Review

σε

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ACHILLES

Η εταιρεία που κατασκευάζει τα ελαστικά ACHILLES είναι η PT Multistrada Arah Sarana (MASA). Ιδρύθηκε το 1991 στην Ινδία. Κατασκευάζει ελαστικά για επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά, SUV, χειμερινά ελαστικά και αγωνιστικά ελαστικά. Τα ελαστικά ACHILLES χρησιμοποιούνται για καθημερινή χρήση σε σχεδόν όλες τις ηπείρους, σε πολλές χώρες, και θεωρούνται κριτήρια αναφοράς ποιότητας μεταξύ των καταναλωτών.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Πρώτη προτεραιότητα για το σχεδιασμό των ελαστικών ACHILLES είναι η ποιότητα. Μετά τη συγκριτική αξιολόγηση και την έρευνα αγοράς, η MASA ολοκληρώνει το σχεδιασμό των ελαστικών με βάση την απόδοση, την άνεση και το ύφος. Ο απώτερος στόχος της εταιρίας είναι να παρέχει ικανοποίηση και ασφάλεια στον πελάτη. Η ACHILLES έχει τοποθετηθεί για να ανταγωνιστεί υψηλού επιπέδου ελαστικά παγκόσμιας κλάσης από μεγάλους κατασκευαστές.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ACHILLES

  • ATR-K Economist: Δύο ευθύγραμμες ευρείες αυλακώσεις αναβαθμίζουν και ενισχύουν την ασφάλεια σε υγρό έδαφος, προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη υδροπλάνηση. Πλαίσιο ώμων με πολλαπλές άκρες και πρόσθετες γωνίες - Βελτιστοποίηση πρόσφυσης και πέδησης και ομαλή κύλιση. Προσφέρει εξαιρετικό χειρισμό, άνεση και ελαχιστοποίηση του θορύβου.
  • PLATINUM: Hydro straight - Αποτελεσματική διοχέτευση νερού από την ευθεία αυλάκωση στο κέντρο για να βελτιστοποιείται η αποστράγγιση. Προστασία τροχού - Παρέχει προστασία από ζημιές στον τροχό. Σχήμα πέλματος σχήματος V - Εύκολη διοχέτευση νερού για καλύτερη απόδοση αποστράγγισης
Περισσότερα...

Συγκρίνατε τιμές για Achilles Ελαστικά

Περισσότερα...
Επιλεγμένα Φίλτρα:
  • Όνομα κατασκευαστή: Achilles

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 75
προβολή περισσότερων 20
του 75
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση

Εμφάνιση ιστότοπου σε desktop