Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Anlas

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ANLAS ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ

Η παραγωγή των ελαστικών ANLAS ξεκίνησε στην Τουρκία το 1976, με στόχο την πώληση στην εγχώρια αγορά. Η ANLAS δίνει μεγάλη έμφαση στην εκπαίδευση του εργατικού δυναμικού της, είτε αυτό αφορά τον τομέα της παραγωγής είτε τον τομέα των πωλήσεων, καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να φτάνει ένα μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 60% στην αγορά της Τουρκίας.

Το εργοστάσιο στο οποίο παράγονται τα ελαστικά ANLAS βρίσκεται κοντά στην Κωνσταντινούπολη σε μια έκταση 100.000 τετραγωνικών μέτρων. Στην ίδια περιοχή βρίσκεται και το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας όπου λαμβάνουν χώρα πειράματα για νέα υλικά και σχέδια για τα πέλματα των ελαστικών.

ΤΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ANLAS

Υπάρχει μια πολύ μεγάλη γκάμα ελαστικών ANLAS για να καλύψουν τις ανάγκες των φίλων των δυο τροχών. Tα ελαστικά διακρίνονται στις εξής κατηγορίες

  • Motorcycle-Moped
  • Scooter
  • Winter
  • Enduro
  • SpeedWays

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ANLAS

Οι τιμές των ελαστικών ANLAS είναι αρκετά προσιτές. Με ένα εύρος τιμών που ξεκινά από τα 35 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 110 ευρώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν γίνει θυσίες στην ποιότητα κατασκευής των ελαστικών. Μπορούμε πλέον με ασφάλεια να πούμε μάλιστα ότι η ANLAS ανταγωνίζεται στα ίσια άλλα μεγάλα brands.

Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα για την αναζήτησή σας.

Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει προσφορές προς το παρόν

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 68026
προβολή περισσότερων 20
του 68026
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή