Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Apollo

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΙΝΔΙΚΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ APOLLO

H Apollo Tyres Ltd είναι ο 7ος μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο, με ετήσια έσοδα ύψους 2,09 δισ. δολαρίων τον Μάρτιο του 2017. Ιδρύθηκε το 1972, με το πρώτο εργοστάσιο να κατασκευάζεται στην Perambra της Ινδίας. Η εταιρεία διαθέτει πλέον τέσσερις μονάδες παραγωγής στην Ινδία, μια στην Ολλανδία και μια στην Ουγγαρία. Διαθέτει δίκτυο περίπου 5.000 αντιπροσωπειών στην Ινδία, εκ των οποίων πάνω από 2.500 είναι αποκλειστικά σημεία πώλησης. Λαμβάνει το 69% των εσόδων της από την Ινδία, το 26% από την Ευρώπη και το 5% από άλλες περιοχές.

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ APOLLO

Κάθε χρόνο η APOLLO παράγει νέα μοντέλα ελαστικών, χωρίς να καθησυχάζετε. Στο τέλος του 2017 η εταιρία παρουσίασε το Apollo Apterra HT2 για τον αναπτυσσόμενο κλάδο των 4x4 και SUV, ενώ για τον κλάδο των ελαστικών μοτοσυκλετών παρουσίασε τα actiZip F2 & actiZip R3 χωρίς αεροθάλαμο. Ελαστικά τα οποία αναπτύχθηκαν από κοινού από τα Παγκόσμια Κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας στην Chennai στην Ινδία και την Enschede, στην Ολλανδία.

  • Το APTERRA HT2 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια σιωπηλή και άνετη κίνηση σε επίπεδα που μέχρι πριν κάποια χρόνια δεν ήταν εφικτό.
  • ActiZIP F2: Εμπρόσθιο ελαστικό για οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες και μεγάλη ανθεκτικότητα.
  • ActiZIP R3: Κατευθυντικό πίσω ελαστικό με πέλμα ειδικά σχεδιασμένο για αυξημένη πρόσφυση σε βρεγμένους δρόμους.

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΑ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ APOLLO

Τα ελαστικά Apollo μπορούν να αγοραστούν online είτε από πιστοποιημένους εμπόρους. Oι τιμές για τα ελαστικά αυτοκινήτων APOLLO ξεκινούν στη χώρα μας, από τα 40 ευρώ για ελαστικά καθημερινής χρήσης σε πόλη και αυτοκινητόδρομο και φτάνουν μέχρι τα 350 ευρώ για κορυφαία ελαστικά της εταιρίας που στοχεύουν τους λάτρεις της ταχύτητας. 

Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα για την αναζήτησή σας.

Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει προσφορές προς το παρόν

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 13847
προβολή περισσότερων 20
του 13847
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή