Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Avon

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ AVON

Από το μακρινό 1904, η Avon παράγει ελαστικά για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, βαν και φορτηγών. Σε όλο αυτό το διάστημα η εταιρία δεν έχει συγκεντρωθεί μόνο στη βελτίωση των επιδόσεων και της ασφάλειας στο δρόμο αλλά έχει μπει ενεργά και στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, είτε αυτό αφορά δύο είτε τέσσερεις τροχούς. Το 1997 το κομμάτι της παραγωγής ελαστικών της Avon εξαγοράστηκε από την αμερικάνικη Cooper Tire.

Μπαίνοντας κανείς στην ιστοσελίδα των ελαστικών Avon μπορεί να πάθει ένα μικρό σοκ από την τεράστια γκάμα προϊόντων της, για διάφορους τύπους οχημάτων, διαφορετικά στυλ οδήγησης και καιρικές συνθήκες και τερέν.

ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ AVON

Για τους λάτρεις των τεσσάρων τροχών οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Από τα ZT 5 για καθημερινή οδήγηση, χωρίς θόρυβο και πάνω απ’ όλα με ασφάλεια, στα ZZ 5 τα οποία απευθύνονται σε φίλους της ταχύτητας και κατόχους γρήγορων αυτοκινήτων, μέχρι τα Turbospeed CR 227 για αυτούς που θέλουν να διαθέσουν τα παραπάνω χρήματα για πατάνε πάνω στα καλύτερα ελαστικά της AVON.

Στην κατηγορία των μοτοσυκλετών πάλι, ξεκινώντας από StreetRunner για λίγα κυβικά και όλες τις καιρικές συνθήκες, πάμε στα RoadRider για μηχανές μεσαίου κυβισμού και ταχύτητες έως 240km, και καταλήγουμε στα 3 D ULTRA XTREME που από το όνομα τους και μόνο μας προδιαθέτουν για τη χρήση για την οποία προορίζονται και τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και λάστιχα πίστας.

Η Avon Tires είναι μια πολύ δραστήρια εταιρία η οποία δεν αρκείται μόνο στην παραγωγή ποιοτικών ελαστικών για όλα τα γούστα, αλλά ασχολείται και με διάφορα projects ανά τον κόσμο, όπως είναι αυτό του Bloodhound SSC, ενός οχήματος το οποίο έχει σχεδιαστεί για να σπάσει το φράγμα του ήχου.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 1024
προβολή περισσότερων 20
του 1024
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή