Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Barkley

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Barkley ελαστικά

Επιλέγοντας ελαστικά Barkley σημαίνει επιλογή για κάτι περισσότερο από μια απλή μάρκα. Ελαστικά με καλή αναλογία τιμής / ποιότητας. Αυτό είναι που ψάχνετε!

Μια εταιρεία νέα σχετικά στον χώρο, η οποία έκανε εκπληκτική είσοδο στα επαγγελματικά ελαστικά και βαρέος τύπου, κατευθείαν από την Ασία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει κυκλοφορήσει και αρκετά μεγάλη γκάμα θα λέγαμε για λάστιχα τόσο επιβατικών οχημάτων αλλά και οχημάτων SUV και 4X4.

Η Barkley θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες ασιατικές βιομηχανίες ελαστικών, μετρώντας ήδη 37 χρόνια πείρας και συνεχούς ανάπτυξης και έρευνας. Κατάφερε να «χτυπήσει» την αγορά συνδυάζοντας καλής ποιότητας ελαστικά αυτοκινήτων με ασυναγώνιστες τιμές. Δείτε τις καλύτερες τιμές της ελληνικής αγοράς για τα λάστιχα Barkley μόνο στο elastika.com.

Τα BLA απευθύνονται σε αγροτικά οχήματα, ενώ τα BL και ΒΒ σε φορτηγά και οχήματα εκσκαφέων.

Όλη η σειρά BL, η οποία απευθύνεται σε αγροτικά, φορτηγά οχήματα και εκσκαφείς διαθέτουν τυπικό σχεδιασμό μοτίβου μπλοκ, το οποίο είναι ιδανικό για ρυμούλκηση μεγάλου φορτίου, προσφέρουν πολύ καλή πρόσφυση και σε στεγνό αλλά και σε υγρό δρόμο.

Φημίζονται για την μεγάλη αντοχή τους χάρη στην ειδική τους σύνθεση που αντέχει στην φθορά, μειώνοντας την μετατόπιση προκειμένου να μην υπάρξει άνιση φθορά στο ελαστικό, ενώ το μεγάλο βάθος πέλματος αυξάνει τη διάρκεια ζωής και τον αριθμό των χιλιομέτρων που μπορεί να κάνει.

Μεγάλη γκάμα σε ελαστικά καλοκαιρινά, χειμερινά αλλά και λάστιχα παντός καιρού και εποχών, τα ελαστικά Barkley αποτελούν στα σίγουρα την μοναδική λύση για αυτούς που θέλουν κάτι γερό, οικονομικό, αξιόπιστο και με ασιατική εγγύηση.

Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα για την αναζήτησή σας.

Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει προσφορές προς το παρόν

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 77156
προβολή περισσότερων 20
του 77156
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή