Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Cooper

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

Cooper ελαστικά

Με τα ελαστικά Cooper έχετε την πιο σύγχρονη τεχνολογία στο σχεδιασμό πέλματος, την κατασκευή σκελετού και την πιο σύνθετη φόρμουλα για αντοχή, ασφάλεια, σταθερότητα, απόδοση και αξία για τα χρήματα.

Η Cooper Tire είναι ο δέκατος μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο και έχει εμπειρία πάνω από ένα αιώνα εμπειρίας. Ως αμερικανική εταιρεία από τότε που ιδρύθηκε το 1914, εστιάζει στην κατασκευή ποιοτικών ελαστικών που θα έχουν καλή απόδοση και θα διαρκέσουν χιλιάδες χιλιόμετρα. Οι ιστορία της Cooper χρονολογείται από το 1914 στο Akron, Ohio, όταν δύο αδέρφια ο John F. Schaefer και Claude E. Hart δημιούργησαν μια εταιρεία για την παραγωγή ελαστικών επιστρώσεων, τσιμεντοκονιών και εξαρτημάτων επισκευής ελαστικών. Οι Schaefer και Hart αγόρασαν την εταιρεία Giant Tire & Rubber Company του Akron, μια επιχείρηση ανακατασκευής ελαστικών, και λίγο αργότερα μετακόμισε την επιχείρηση στο Findlay του Οχάιο. Για πολύ καιρό, η Cooper δεν εκπροσωπήθηκε έντονα εκτός των ΗΠΑ. Αυτό άλλαξε μόνο το 1997 με την εξαγορά της βρετανικής εταιρείας Avon Rubber.

"Προϊόν υψηλής ποιότητας, ειλικρινές κέρδος και καλή επιχειρηματικότητα": Αυτό είναι το πιστεύω της Cooper για όσο διάστημα υπάρχει η εταιρεία. Εφαρμόζοντας αυτό το μότο, η εταιρεία εγγυάται την επιτυχία της κατά τα πρώτα χρόνια της δραστηριότητάς της, με αποτέλεσμα την εντατική ανάπτυξη σε διάφορες αμερικάνικες πολιτείες. Σήμερα, η Cooper έχει περισσότερες από 60 καταστήματα παγκοσμίως και απασχολεί περίπου 20.000 άτομα.

ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ιδρύθηκε το 2014 στο Findlay, το Παγκόσμιο Τεχνικό Κέντρο Cooper είναι ένα παγκόσμιο κέντρο αριστείας για την επιστήμη και την τεχνολογία των ελαστικών που αναπτύσσεται σε όλο τον κόσμο. Μαζί με τη συνεχή βελτίωση των ελαστικών μας, η Cooper πραγματοποιεί αυστηρούς ελέγχους στη μονάδα της κοντά στο Σαν Αντόνιο του Τέξας.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Επισκεφθείτε το τμήμα ασφαλείας για πληροφορίες σχετικά με την αντικατάσταση των ελαστικών, συμβουλές οδήγησης και τη σωστή συντήρηση των ελαστικών. Για να βοηθήσει τους νέους οδηγούς σε θέματα ασφαλείας, η Cooper έχει υιοθετήσει μια νέα φιλοσοφία φιλανθρωπίας που ονομάζεται "Tread Wisely." Έχει συνεργαστεί με τους Εθνικούς Οργανισμούς για την Ασφάλεια της Νεολαίας (NOYS) για να μοιραστεί τις κρίσιμες πληροφορίες για την ασφάλεια των οδηγών και των ελαστικών με εφήβους και νεαρούς ενήλικες ηλικίας 15- 25. Στο επίκεντρο αυτής της προσπάθειας είναι ένας ευφυής χαρακτήρας που παρέχει σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια με μια δόση χιούμορ και μια θετική, δυναμική προσέγγιση. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, περισσότεροι από 200 υπάλληλοι της Cooper έχουν υπογράψει τη συμμετοχή τους στην εκπαίδευση ενηλίκων απευθείας μέσω διαδηλώσεων για την ασφάλεια των ελαστικών σε σχολεία και ειδικές εκδηλώσεις. Επιπλέον, το Tread Wisely υποστηρίζεται από μια ισχυρή προσπάθεια κοινωνικών μέσων και μια νέα εφαρμογή για κινητά. 

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 1096
προβολή περισσότερων 20
του 1096
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή