Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Dayton

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Ελαστικά dayton

Η τιμή και η ποιότητα των ελαστικών έχουν για εσάς την ίδια βαρύτητα; Αν ναι τα ελαστικά Dayton θα σας προσφέρουν την αποδεδειγμένη αξιοπιστία, απόδοση και τιμή που ψάχνετε.

Η Dayton είναι το μικρότερο και λιγότερο γνωστό μέλος του ομίλου Bridgestone, αν και είναι σχεδόν τρεις δεκαετίες παλαιότερη από τον μεγαλύτερο ιαπωνικό γίγαντα στον οποίο ανήκει. Ο ιδρυτής του Dayton ήταν ο John C. Hooven. Το όνομα μετονομάστηκε σε Dayton Rubber Company το 1947. Το 1988, η Εταιρεία Dayton ενσωματώθηκε στην ομάδα ιαπωνικών ελαστικών, Bridgestone / Firestone. Αρχικά, αυτή η νέα εξέλιξη επέτρεψε στην αμερικανική εταιρεία να συνεχίσει την ανάπτυξή της, παράγοντας ελαστικά για βαρέα φορτηγά οχήματα, καθώς και σπορ ελαστικά. Ωστόσο, τα επόμενα χρόνια, η φήμη της μάρκας στην παγκόσμια αγορά μειώθηκε. Ωστόσο, ακόμα και σήμερα υπάρχουν ακόμη περίπου 2000 υπάλληλοι που κάνουν τα ελαστικά Dayton να συνεχίσουν να πετυχαίνουν, με προϊόντα αναγνωρισμένα και πωλούμενα ανά τον κόσμο. Πολλά από τα τρέχοντα ελαστικά παράγονται στην Πολωνία, στο εργοστάσιο της Bridgestone στο Πόζναν.

Τα ελαστικά Dayton διαθέτουν "εξαιρετική ικανότητα αναγόμωσης" σε προσιτή τιμή. Η Dayton σχεδιάζει ελαστικά με συγκεκριμένους στόχους, γι 'αυτό και κάθε σειρά ελαστικών έχει ένα ξεχωριστό μοτίβο πέλματος για μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Κάθε ελαστικό έχει σχεδιαστεί με συγκεκριμένο στόχο, αλλά όλα υπόσχονται αξιοπιστία και ανθεκτικότητα.

Η επιλογή των ελαστικών Dayton περιλαμβάνει μια σειρά τιμών που ικανοποιούν τις ανάγκες όλων των πελατών μας. Η Dayton κάνει τα πάντα από ελαστικά επιβατικών και ελαφριών φορτηγών / ελαστικών SUV μέχρι και για φορτηγά, λεωφορεία. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επιλογή των ελαστικών Dayton, και θα ικανοποιηθείτε από τις καλές τιμές μας.

Μερικά βασικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά των ελαστικών Dayton παρουσιάζονται παρακάτω.

Dayton D320

Το Dayton D320 EVO είναι θερινό οικονομικό ελαστικό. Η τεχνολογία κατασκευής αναπτύσσεται από τη Bridgestone, η οποία κατέχει το εμπορικό σήμα Dayton. Αν ψάχνετε για ασφαλή ελαστικά διαθέσιμα σε λογικές τιμές, αυτό το μοντέλο θα σας ταιριάζει καλύτερα.. Το Dayton D320 EVO προσφέρει ισορροπημένη απόδοση και αξιοπιστία σε προσιτές τιμές.

D550S και D650D

Τα νέα ελαστικά D550S και D650D μεσαίου μεγέθους στοχεύουν στο ελαφρύ τομέα (3,5 έως 7 τόνων) και στο μέσο (7,5 έως 16 τόνων), το οποίο είναι δημοφιλές στην περιφερειακή διανομή και τις κατασκευαστικές βιομηχανίες. Τα νέα ελαστικά Dayton έχουν επομένως σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των εργασιών παράδοσης, όπως η αντοχή στη κρούση, οι συχνές στάσεις και οι πιέσεις πολλαπλών σύντομων διαδρομών σε διάφορες επιφάνειες δρόμου.

Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα για την αναζήτησή σας.

Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει προσφορές προς το παρόν

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 68026
προβολή περισσότερων 20
του 68026
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή