Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Debica

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ DEBICA ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

H μάρκα ελαστικών DEBICA, είναι μια υπο-μάρκα του κολοσσού των ελαστικών GOODYEAR. Πίσω στο 1995, η αμερικάνικη εταιρία έγινε ο στρατηγικός επενδυτής της DEBICA. Tο εργοστάσιο των ελαστικών DEBICA είναι το μεγαλύτερο του ομίλου, σε ευρωπαϊκό έδαφος, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Μία βασική πληροφορία την οποία οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν, είναι ότι στο εργοστάσιο των ελαστικών DEBICA παράγονται και όλα τα υπόλοιπα brands του ομίλου GOODYEAR, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι εκεί έχουν όλη την απαραίτητη γνώση για την παραγωγή ενός τεράστιου εύρους ελαστικών, από το πιο οικονομικό μέχρι το ακριβότερο ελαστικό επιδόσεων.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ DEBICA

Τα ελαστικά DEBICA θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως μια οικονομική επιλογή, η οποία όμως δεν επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα που θα απολαύσει ο οδηγός καθώς «κλέβουν» όλα εκείνα τα καλά χαρακτηριστικά των ακριβότερων αδερφών τους των ελαστικών Goodyear. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 35 μέχρι 170 ευρώ, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που αναζητά ο κάθε πελάτης. Το σίγουρο είναι ότι ο λόγος απόδοσης / τιμής σε όποιος εύρος τιμών και αν κινηθούμε, δε θα απογοητεύσει.

ΠΟΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ;

Όπως τονίζουν οι άνθρωποι των ελαστικών DEBICA, δύο είναι οι βασικές ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσουμε πριν επιλέξουμε ελαστικά.

  • Ο καιρός: Αν για παράδειγμα οδηγούμε σε θερμοκρασίες χαμηλότερες των 7 βαθμών Κελσίου τότε πρέπει να κινηθούμε προς τα χειμερινά ελαστικά.
  • Ο τρόπος οδήγησης: Οδηγούμε κατά κύριο λόγο μεγάλες αποστάσεις, και συχνά πυκνά φτάνουμε το αυτοκίνητο στα όρια του; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε μάλλον θα πρέπει να κινηθούμε προς κάποιο ελαστικό επιδόσεων. 

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 420
προβολή περισσότερων 20
του 420
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή