Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Federal

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ FEDERAL

Tα ελαστικά Federal παράγονται από την ομώνυμη εταιρία στην Ταϊβάν από το 1954. Η συνεργασίες που σύναψε κατά το παρελθόν η FEDERAL TIRES με τους γίγαντες του κλάδου, Bridgestone και Dunlop της προσέφεραν όλη εκείνη την τεχνογνωσία που απαιτούνταν ώστε να εξελιχθεί σε μια σημαντική δύναμή στο χώρο των ελαστικών. Σήμερα τα ελαστικά FEDERAL πωλούνται σε πάνω από 120 χώρες ανά τον κόσμο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ FEDERAL

Η FEDERAL TIRES προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ελαστικών για όλα τα γούστα και όλες τις ανάγκες.

  • UHP : Η σειρά των ελαστικών FEDERAL για πολύ υψηλές επιδόσεις. Σε αυτή την κατηγορία βρίσκουμε τα EVOLUZION F60, τη ναυαρχίδα των FEDERAL σε αυτή την κατηγορία, ένα ελαστικό στο οποίο όλοι οι λάτρεις της ταχύτητας πρέπει να δώσουν τη δέουσα προσοχή.
  • HIGH PERFORMANCE : Αποτελείτε από τη σειρά ελαστικών FORMOZA με τα 2 μοντέλα της, τα ΑΖ01 φτιαγμένα για να αποδίδουν τα μέγιστα σε βρεγμένο δρόμο, και τα FD2 για εξοικονόμηση καυσίμων και καλύτερα κρατήματα σε όλες τις συνθήκες.
  • PCR : Η σειρά ελαστικών για τα επιβατικά αυτοκίνητα στις διάφορες εκδόσεις τους για να ικανοποιούν όλες τις ανάγκες, ανάλογα με το κλίμα, τους δρόμους στους οποίους κινείται ο οδηγός και τον τρόπο οδήγησής του.
  • SUV : Ελαστικά για SUVs και 4x4 με τα XPLORA MTS να κλέβουν την παράσταση, καθώς όπως λέει και η ίδια η εταιρία προορίζονται για τους λάτρεις της off road οδήγησης που αγαπούν να κλέβουν την παράσταση.
  • COM : Σε αυτή την κατηγορία βρίσκουμε τα ελαστικά που προορίζονται για εμπορική χρήση. Πρόκειται για μοντέλα με μεγάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικό πέλμα που δε θα απογοητεύσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.
  • WINTER : Αποτελείται από ελαστικά για διάφορους τύπους οχημάτων, τα οποία προορίζονται για οδήγηση σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Άξια αναφοράς σε αυτή την κατηγορία είναι τα ελαστικά HIMALAYA ICEO τα οποία εγγυώνται κορυφαία πρόσφυση
  • FEDERAL MOTORSPORTS : Τέλος και επειδή δε μιλάμε για οποιαδήποτε εταιρία η FEDERAL TIRES έχει 10 μοντέλα ελαστικών για επαγγελματική χρήση σε αγώνες ταχύτητας.

Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα για την αναζήτησή σας.

Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει προσφορές προς το παρόν

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 77158
προβολή περισσότερων 20
του 77158
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή