Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Formula

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


ΕΛΑΣΤΙΚΑ FORMULA ΣΗΜΑΙΝΕΙ PIRELLI

Tα ελαστικά αυτοκινήτων FORMULA απευθύνονται σε εκείνους που ψάχνουν αξιόπιστα ελαστικά σε μια χαμηλή τιμή. Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι όμως δεν πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις στην ασφάλεια μας. Αυτό το κενό έρχονται να καλύψουν τα ελαστικά FORMULA. Με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας των ελαστικών να βρίσκεται πίσω από τα ελαστικά Formula δε χρειάζονται περισσότερες διαβεβαιώσεις για την ποιότητα αυτών. Πίσω από τα ελαστικά FORMULA λοιπόν βρίσκεται ο γίγαντας του κλάδου, η πολυεθνική Pirelli, με έδρα το Μιλάνο. Με πάνω από 30.000 εργαζομένους ανά τον κόσμο, παρουσία σε αγώνες formula 1 και πολλές διακρίσεις, δε χρειάζονται περισσότερες συστάσεις.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ FORMULA

Οι τιμές των ελαστικών FORMULA κυμαίνονται από 29 μέχρι 125 ευρώ ανάλογα με το μοντέλο της επιλογής σας και τα χαρακτηριστικά που αυτό φέρνει μαζί του. Μπορεί ή τιμή να είναι πολύ χαμηλή, όμως τα ελαστικά FORMULA μόνο «φθηνά» δε μπορούν να χαρακτηριστούν. Με μοντέρνο σχεδιασμό που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς, μεγάλη διάρκεια ζωής και με την άνεση ως νούμερο ένα στόχο κατά την κατασκευή τους είναι σίγουρο ότι δε θα απογοητεύσουν.

To καινοτόμο πέλμα των ελαστικών FORMULA, τα κάνει αποτελεσματικά σε όλες τις επιφάνειες και τις καιρικές συνθήκες. Η οδήγηση γίνεται αθόρυβη ενώ η απορρόφηση κραδασμών κάνει την οδήγηση πραγματικά άνετη.

Η χαμηλή τιμή, η αξιοπιστία, ο μοντέρνος σχεδιασμός, και η άνετη οδήγηση συνθέτουν ένα ελαστικό το οποίο δε θα απογοητεύσει με την απόδοση του. Μπορείτε να αγοράσετε τα ελαστικά FORMULA απευθείας από την Pirelli ή online από διάφορα καταστήματα. 

Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα για την αναζήτησή σας.

Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει προσφορές προς το παρόν

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 77156
προβολή περισσότερων 20
του 77156
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή