Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Fulda

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

Fulda ελαστικά 

Για απαιτητικούς οδηγούς που ψάχνουν ποιοτικά ελαστικά για κάθε εποχή, τα ελαστικά Fulda είναι η καλύτερη επιλογή.

Με εμπειρία πάνω από 100 χρόνια, και μέλος του ομίλου Goodyear τα ελαστικά Fulda θα έλεγε κανείς ότι είναι μια σίγουρη επιλογή για κάποιον που εμπιστεύεται την Γερμανία για τα λάστιχα του αυτοκινήτου του. Η Fulda έχει επενδύσει πολύ κόπο και χρόνο στην βελτιστοποίηση της τεχνολογίας των ελαστικών της, πρωτοπορώντας και καινοτομώντας σε όλους τους τομείς, ξεκινώντας από το κράτημα και τον θόρυβο μέχρι την αντοχή και την μείωση κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων. Η Fulda είναι μια από τις ελάχιστες εταιρείες ελαστικών που εφαρμόζει τεχνικούς ελέγχους άνω των 50 σημείων (Φρενάρισμα και κράτημα σε βρεγμένο και στεγνός οδόστρωμα, εσωτερικός και εξωτερικός θόρυβος, υδρολίσθηση σε ευθείες και στροφές, πρόσφυση, σταθερότητα, αντίσταση κύλισης κτλ) πριν κυκλοφορήσει κάποιο λάστιχο στην αγορά. Αυτό και μόνο την καθιστά υπολογίσιμη δύναμη στον κλάδο της βιομηχανίας ελαστικών.

Μεγάλη γκάμα για επιβατικά οχήματα, μικρά φορτηγά και φυσικά SUV και 4X4, όλα στο elastiko.com με τιμές για όλα τα πορτοφόλια.

Τα ελαστικά Fulda είναι ειδικά σχεδιασμένα προκειμένου να επιτευχθεί η αύξηση επαφής τους με το δρόμο κατά το φρενάρισμα πετυχαίνοντας έτσι μικρότερες αποστάσεις ακινητοποίησης ειδικά σε στεγνά οδοστρώματα, ενώ ο καινοτόμος κατευθυντικός σχεδιασμός του πέλματος σε συνδυασμό με τις αυλακώσεις Aquaflow, εξασφαλίζουν το γρήγορο «άδειασμα» του νερού από το λάστιχο σε συνθήκες έντονης βροχόπτωσης πετυχαίνοντας και καλύτερο κράτημα αλλά και φρενάρισμα.

Τα υψηλών επιδόσεων λάστιχα Fulda, εκτός των άλλων, χρησιμοποιούν την λεγόμενη Τεχνολογία Προοδευτικής Κύρτωσης στο πέλμα τους, για να κατανέμεται ομοιόμορφα η πίεση σε ολόκληρη την επιφάνεια επαφής με αποτέλεσμα την επίτευξη του καλύτερου χειρισμού σε υψηλές ταχύτητες και την αίσθηση και παροχή του απόλυτου ελέγχου στις στροφές.

Στη σειρά EcoControl έχει εφαρμοστεί ο σχεδιασμός πέλματος Ecotread το οποίο ελαχιστοποιεί την αντίσταση κύλισης και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μικρότερη κατανάλωση καυσίμου αλλά και τις λιγότερες εκπομπές CO2 και CO.

Η Γερμανική υπεροχή διαφαίνεται και στα υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των ελαστικών Fulda με γόμες μεγάλης αντοχής ενάντια στη φθορά, αυτό σε συνδυασμό με την ειδική σχεδίαση επίπεδων περιγραμμάτων καθιστά τα λάστιχα Fulda ανθεκτικά στο χρόνο αυξάνοντας την χιλιομετρική τους απόδοση, αλλά και μειώνει σημαντικά τον θόρυβο κάνοντάς σας να απολαύσετε μια ήρεμη και ασφαλή οδήγηση.

Για τον χειμώνα επιλέξτε την σειρά Kristall είτε Control είτε Montero με τις κεντρικές αυλακώσεις που βοηθούν στο να «γραπώνει» το χιονισμένο οδόστρωμα ενώ οδηγείτε, δημιουργώντας ένα δίκτυο σύμπλεξης. Απόλυτα χρήσιμο για όσους κινούνται ακόμα και μέσα σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ενώ για τους λάτρεις της περιπέτειας η σειρά 4x4 Road παρέχει απόλυτη ασφάλεια εντός και εκτός δρόμου, με αξιόπιστη πρόσφυση και βελτιωμένη απόδοση ενώ χρησιμοποιούν μια βελτιωμένη κατασκευή σκελετού η οποία παρέχει προστασία και στα χτυπήματα και στις κρούσεις που συνήθως προκαλούν ζημιές σε άλλα ελαστικά.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 357
προβολή περισσότερων 20
του 357
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή