Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά General

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

General ελαστικά

General ελαστικά για οπουδήποτε. Ελαστικά απόδοσης σχεδιασμένα για τον ενθουσιώδη οδηγό.

Ξεκινώντας το 1915 ως General Tire Rubber Company, μέχρι σήμερα ως βασικό κομμάτι της Continental, θα λέγαμε ότι η General Tire με πάνω από 100 χρόνια πείρας στον τομέα του ελαστικού, είναι υπολογίσιμη δύναμη. Με γκάμα ελαστικών αυτοκινήτων για απλά επιβατικά οχήματα, 4x4 αλλά και επαγγελματικά λάστιχα, είναι μια εταιρεία με προσιτές τιμές σε όλη την γκάμα της που προσφέρει προϊόντα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Ελαστικά που προσφέρουν άνετο και πάνω από όλα ασφαλές κράτημα στο δρόμο, τα ελαστικά General, δίνουν την αίσθηση του απόλυτου ελέγχου του αυτοκινήτου σας, είτε κινείστε σε άσφαλτο είτε σε χωματόδρομο.

Θα έλεγε κανείς ότι η General Tires είναι ειδικός στα τετρακίνητα, έχοντας ξεκινήσει από το 2000 την παραγωγή προσιτών σε τιμές ελαστικών για δύσκολα και σκληρά περιβάλλοντα για επιβατικά αυτοκίνητα αλλά και για επαγγελματικά.

Τα τελευταία 5 χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο κυκλοφορώντας το πίσω το 2013 την σειρά Altimax RT και Altimax HP / UHP για Αμερική και Ευρώπη, αρχικά, την οποία έχει εξελίξει με την παρουσίαση των Altimax Nordic 12, του Altimax Winter 3 πέρσι το 2017.

Στο ενδιάμεσο και συγκεκριμένα το 2015 κυκλοφόρησε και την σειρά Grabber HTS 60.

Στην περίπτωση που έχετε ένα απλό επιβατικό αυτοκίνητο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες επιλέξτε τα Altimax Comfort, RT ή Sport ενώ το χειμώνα δεν τα Altimax Winter 3 και Winter Plus θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους. Για αυτούς πάλι που θέλουν ένα λάστιχο παντός καιρού και εποχής τα Altimax A/S 365 είναι η απόλυτη επιλογή για κρύο-ζέστη, χειμώνα-καλοκαίρι.

Η σειρά Grabber θα ταιριάζει απόλυτα στο SUV σας ασχέτως χρήσης που θέλετε να τους κάνετε, με τα απλά για το καλοκαίρι και τα Winter φυσικά για τον χειμώνα.

Η σειρά Eurovan, Eurovan Winter και Eurovan A/S απευθύνεται καθαρά στους επαγγελματίες.

Στο elastiko.com θα βρείτε όλες την σειρά ελαστικών General σε απίστευτες τιμές. Μια επιλογή κατευθείαν από την Αμερική, για τους λάτρεις της περιπέτειας αλλά και για αυτούς που θέλουν να κινούνται με ασφάλεια στην πόλη. Η General Tire δεν ήταν τυχαία επιλογή της Continental και τα ελαστικά της το αποδεικνύουν. 

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 1100
προβολή περισσότερων 20
του 1100
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή