Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Goodride

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Ελαστικά GOODRIDE ή αλλιώς ο Κινέζος γίγαντας των ελαστικών. Η GOODRIDE είναι η νούμερο ένα εταιρία ελαστικών στην Κίνα. Μπορεί η ιστορία της να μην είναι τόσο μεγάλη όσο άλλων κατασκευαστών στην περιοχή της Ασίας, όμως η μεθοδικότητα με την οποία έχει κινηθεί όλα αυτά τα χρόνια την έχει φέρει σε ένα σημείο όπου τα ετήσια έσοδά της ξεπερνούν τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Η δεσπόζουσα θέση της GOODRIDE δε θα μπορούσε παρά να αποτυπώνεται στα ελαστικά της.

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Με τεράστια ποσά να δαπανούνται κάθε χρόνο για τη μελέτη νέων τεχνολογιών και υλικών για την παραγωγή των ελαστικών της, η GOODRIDE βρίσκεται σε ένα επίπεδο που μπορεί να προσφέρει ελαστικά, για όποια χρήση μπορεί κανείς να φανταστεί. Η γκάμα των ελαστικών GOODRIDE αποτελείται από ελαστικά αυτοκινήτων, ελαφρών φορτηγών, λεωφορείων, ελαστικών ειδικά για κατασκευαστικές εργασίες (γερανοί, αυτοκίνητα φορτοεκφόρτωσης, μπουλντόζες κτλ) καθώς και ελαστικά για αγροτικές εργασίες.

ΜΟΝΤΕΛΑ KAI ΤΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ GOODRIDE

Ένα από τα πιο δημοφιλή ελαστικά της GOODRIDE αυτή τη στιγμή είναι το RP 28 ένα ελαστικό το οποίο διακρίνεται για την άνετη οδήγηση που προσφέρει, για το σχεδόν ανύπαρκτο θόρυβο που δημιουργεί, για την πολύ καλή διαχείριση του βρεγμένου οδοστρώματος, καθώς και για την τεχνολογία SILICA TECH της GOODRIDE η οποία μειώνει τη αντίσταση που δέχεται στο ελαστικό κατά την κίνηση, πράγμα που βοηθάει στην εξοικονόμηση καυσίμων. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά θα τα βρείτε σε μια τιμή που προκαλεί έκπληξη και η οποία ξεκινά από τα 56 ευρώ.

Όπως φαίνεται λοιπόν η τιμή είναι άλλο ένα από τα δυνατά χαρτιά της GOODRIDE. Ένα καλό ελαστικό, το οποίο προσφέρει σιγουριά ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες είναι αυτό που χρειάζεται κάθε οδηγός και σε αυτή την τιμή, μπορούν όλοι να το αποκτήσουν.

Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα για την αναζήτησή σας.

Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει προσφορές προς το παρόν

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 68026
προβολή περισσότερων 20
του 68026
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή