Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Gripmax

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Gripmax ελαστικά

Είτε έχετε SUV είτε οποιοδήποτε άλλο extreme off-road αυτοκίνητο, τα ελαστικά Gripmax θα σας αποζημιώσουν στο μέγιστο. Μέγιστη απόδοσης σε προσιτή τιμή.

H Gripmax καθιερώθηκε ως ένα προηγμένο προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ανθρώπων στην Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αυστραλία στην Ασία με τον αριθμό των οχημάτων που χρησιμοποιούν τα ελαστικά Gripmax σε εκατοντάδες χιλιάδες. Τα ελαστικά Gripmax είναι μοναδικά στο σχεδιασμό και την κατασκευή τους, κατασκευάζονται με το καλύτερο υλικό, αξιοποιώντας την καλύτερη τεχνολογία και τη διαδικασία που διαθέτει η εταιρεία. Η ομάδα της εργάζεται με ακραίο πάθος για να διασφαλίσει ότι η σειρά μεγεθών και η ανάπτυξη νέων προηγμένων μεγεθών διαδικασιών κατασκευής και συστημάτων ελέγχου ποιότητας παρέμεινε τελευταίας τεχνολογίας. Στη Gripmax, είμαστε υπερήφανοι για την παροχή ποιοτικών ελαστικών και οχημάτων εκτός δρόμου που ικανοποιούν και ξεπερνούν τις προσδοκίες. Είμαστε πάντα και συνεχίζουμε να προσπαθούμε να προβλέψουμε και να προωθήσουμε τις προόδους που απαιτούνται στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και της βιομηχανίας μεταφορών.

Τα ελαστικά Gripmax είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των 4×4 ενθουσιωδών λόγω της χαμηλής τιμής και της ποιότητας κατασκευής τους. Αυτά τα ελαστικά Gripmax σας φέρνουν την απόλυτη πρόσφυση στο δρόμο και εκτός δρόμου στο κλάσμα του κόστους οποιουδήποτε άλλου κατασκευαστή ελαστικών. Τα ελαστικά Gripmax εξυπηρετούν τα ελαστικά παντός εδάφους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και εκτός δρόμου, καθώς και ειδικά ελαστικά λάσπης.

Για όσους χρησιμοποιούν τα 4×4 τους στην καθημερινή τους περιστασιακή εκτός δρόμου διαδρομή, όλα τα ελαστικά All Terrain Gripmax είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Με το επιθετικό, αυτοκαθαριζόμενο σχέδιο πέλματος, το οποίο προσφέρει απίστευτη οδική συμπεριφορά, ανθεκτικότητα και εντυπωσιακή απόδοση στο ασφάλτινο οδόστρωμα. 

Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα για την αναζήτησή σας.

Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει προσφορές προς το παρόν

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 77156
προβολή περισσότερων 20
του 77156
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή