Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά GT Radial

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ GT RADIAL

Από τους απλούς οδηγούς, μέχρι τους επαγγελματίες, τα ελαστικά GT RADIAL παίρνουν πάντα τις καλύτερες κριτικές και όχι τυχαία. Tα ελαστικά GT RADIAL κατασκευάζονται από τη Giti Tire, μια τεράστια εταιρία με έδρα τη Σιγκαπούρη. Η Giti Tire, αυτή τη στιγμή, είναι η εντέκατη μεγαλύτερη εταιρεία ελαστικών στον κόσμο. Σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από την «ρετσινιά» των ασιατικών ελαστικών η Giti Tire από το 2017 έχει στην κατοχή της μια μονάδα παραγωγής αξίας 560 εκατομμυρίων δολαρίων στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ. Τα ελαστικά GT RADIAL σήμερα, πωλούνται σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η έρευνα και η ανάπτυξη ήταν ανέκαθεν πολύ σημαντική προτεραιότητα για την εταιρία, και τα αποτελέσματα είναι φανερά. Ο τρόπος με τον οποίο τα GT RADIAL πατούν πάνω στο οδόστρωμα βοηθά σημαντικά στην απορρόφηση κραδασμών, με τρόπο τέτοιο, που πολύ πιο ακριβά brands θα ζήλευαν. Η άνετη οδήγηση και απόλυτος έλεγχος του οχήματος έρχονται με ελαστικά GT RADIAL, και πλέον μπορείτε να τα βρείτε πολύ εύκολα, είτε online είτε στα περισσότερα καταστήματα ελαστικών.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ GT RADIAL

Στην ιστοσελίδα των GT RADIAL ελαστικών, υπάρχουν πολύ αναλυτικοί οδηγοί για την τοποθέτηση και τη συντήρηση των ελαστικών σας, ώστε να βρίσκονται στη βέλτιστη κατάστασή τους, γιατί όπως γνωρίζουν καλύτερα οι άνθρωποι της Giti Tire, δεν αρκεί ένα ελαστικό να είναι ποιοτικό για να έχει τις καλύτερες επιδόσεις. Πάντα χρειάζεται και την απαραίτητη φροντίδα.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε, και ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό της Giti Tire το οποίο είναι η προστασία του περιβάλλοντος. Είναι πολύ σημαντικό για μια εταιρία η οποία χρησιμοποιεί τόσο βλαβερά για το περιβάλλον υλικά να τα διαχειρίζεται σωστά. Η εταιρία όχι μόνο φροντίζει να είναι καθόλα νόμιμη όσον αφορά τη γραμμή παραγωγής της αλλά στο παρελθόν έχει χρηματοδοτήσει με πολύ μεγάλα ποσά έρευνες για την προστασία του περιβάλλοντος και των υδάτινων πόρων. 

Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα για την αναζήτησή σας.

Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει προσφορές προς το παρόν

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 77156
προβολή περισσότερων 20
του 77156
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή