Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Heidenau

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ HEIDENAU

Τα ελαστικά HEIDENAU είναι ένας από τους πιο ιστορικούς παίκτες στην κλάδο της παραγωγής ελαστικών. Με έδρα τη Γερμανία, η ιστορία τους ξεκινά πίσω στο 1946. Τότε τα ελαστικά φτιάχνονταν χειροποίητα, και δινόταν μεγάλη βαρύτητα στο σωστό σχεδιασμό τους. Από εκείνα τα χρόνια ο στόχος της εταιρίας ήταν να παράγει ελαστικά υψηλής απόδοσης, με έμφαση στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκειας ζωής. Αυτή τη στιγμή η εταιρία απασχολεί περίπου 200 εργαζομένους και παράγει 550 διαφορετικά μοντέλα ελαστικών. Από τη Δρέσδη στην οποία παράγονται τα ελαστικά φθάνουν σήμερα σε 50 χώρες ανά τον κόσμο.

ΤΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Τα ελαστικά HEIDENAU έρχονται σε 550 διαφορετικά μοντέλα. Από τα ελαστικά αυτοκινήτων με τη Vintage αισθητική με τα P29, P30 και P36 να τραβούν πάνω τους όλα τα βλέμματα για τον πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμό τους, στα ελαστικά για καρτ, μιας και τα ελαστικά HEIDENAU είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες σε αυτή την κατηγορία. Η ποικιλία είναι τόσο μεγάλη που υπάρχουν στον κατάλογο προϊόντων της εταιρίας, ακόμα και ελαστικά για Sidecar κάτι αρκετά ασυνήθιστο για τις περισσότερες εταιρίες του κλάδου.

ΤΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ HEIDENAU

Από τα πολύ οικονομικά μοντέλα για μοτοποδήλατα όπως είναι το Heidenau M3 με τιμή γύρω στα 20 ευρώ, στα ελαστικά μεσαία κατηγορίας όπως τα πολύ επιτυχημένα Heidenau K29 με τιμή γύρω στα 65 ευρώ, καταλήγουμε στο πιο ακριβό μοντέλο της εταιρίας το γίγαντα Heidenau K60 Scout που αφορά ειδικά τους λάτρεις του Enduro.

Πάντα με προσήλωση στην ποιότητα, και με τη σφραγίδα της γερμανικής ποιότητας, τα ελαστικά HEIDENAU δεν πρόκειται να απογοητεύσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. 

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 499
προβολή περισσότερων 20
του 499
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή