Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Infinity

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Infinity ελαστικά

Ο τέλειος συνδυασμός απόδοσης και τιμής, ελαστικά Infinity. Υψηλή τεχνολογία με τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά.

H οικολογική πλευρά των ελαστικών. Η Infinity είναι μια αναπτυσσόμενη βιομηχανία ελαστικών, που ανήκει στον πολυεθνικό όμιλο επιχειρήσεων Al Dobowi με έδρα το Ντουμπάι. Η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από 37 χρόνια, με πρωταρχικό της στόχο, το να καλύψει τις ολοένα και περισσότερο αυξανόμενες ανάγκες στη διαχείριση των ελαστικών και των υπηρεσιών στις βιομηχανίες της Μέσης Ανατολής. Η εταιρεία Infinity πλέον είναι παγκοσμίως γνωστή, δραστηριοποιείται σε 4 ηπείρους έχοντας στο δυναμικό της βιομηχανικές μονάδες με έδρες στην Αφρική, Ευρώπη και Μέση Ανατολή στους τομείς των ελαστικών αυτοκινήτων και όχι μόνο, μιας και ασχολείται και με άλλα προϊόντα αυτοκινήτων όπως οι μπαταρίες, τα λιπαντικά, τους ιμάντες μεταφοράς αλλά και άλλων προϊόντων γενικότερα, φτιαγμένων από καουτσούκ. Τα ελαστικά Infinity καλύπτουν σχεδόν όλη την γκάμα οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των επιβατικών, των 4x4, των φορτηγών και λεωφορείων, των αγροτικών μηχανημάτων, των φορτηγών και van μικρού βάρους, αλλά και των χωματουργικών μηχανημάτων (OTR). To 2013 εισήχθησαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έκτοτε έχουν κερδίσει επάξια την θέση τους ανάμεσα στις κορυφαίες προτιμήσεις αυτών που αναζητούν ένα οικολογικό ελαστικό, με άριστες προδιαγραφές και προσιτές τιμές.

Στο elastiko.com εκτός από ασυναγώνιστές τιμές ελαστικών Infinity, θα βρείτε και τις οικολογικές σειρές Ecomax, Ecosis, Ecotrek και Enviro ανάμεσα σε άλλες. Τα Ecomax και Ecosis θα μπορούσε κανείς να πει ότι αποτελούν τα απόλυτα θερινά ελαστικά για οχήματα υψηλών επιδόσεων, μιας και παρέχουν εξαιρετικό κράτημα και ακρίβεια διαχείρισης στις στροφές, άριστη πρόσφυση είτε σε υγρό είτε σε στεγνό οδόστρωμα, είναι ιδανικά για κάθε είδους δρόμο και για όλες τις καιρικές συνθήκες, μα πάνω από όλα για αυτούς που σέβονται το περιβάλλον, έρχονται με πιστοποίηση οικολογικής συμπεριφοράς χάρη στον εμπλουτισμό των πελμάτων με Silica τελευταίας τεχνολογίας

Για τους κατόχους SUV οχημάτων η σειρά ελαστικών με το ασύμμετρο πέλμα, προσφέρει άριστο κράτημα και βελτιωμένη συμπεριφορά στο δρόμο είτε μιλάμε για υγρό είτε για στεγνό οδόστρωμα. Για SUV μπορείτε ακόμη να προτιμήσετε και την σειρά Ecotrek αν και απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες με ελαφρά φορτηγά, προσφέροντας μειωμένο θόρυβο και εύκολο χειρισμό είτε σε στεγνές είτε σε υγρές καιρικές συνθήκες.

Θα έλεγε κανείς ότι κάθε ελαστικό Infinity προσφέρει ίσως την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, άριστες επιδόσεις και καινοτόμο σχεδιασμό προκειμένου να καλύψει όλες τις οδικές συνθήκες αφήνοντας απολύτως ευχαριστημένους αυτούς που τα επιλέγουν. 

Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα για την αναζήτησή σας.

Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει προσφορές προς το παρόν

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 68026
προβολή περισσότερων 20
του 68026
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή