Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Kelly

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Kelly Ελαστικά

Ελαστικά Kelly , μια καλή αγορά για ένα σπουδαίο ελαστικό.

Η εταιρεία Kelly-Springfield Tire ήταν μια αμερικανική βιομηχανία κατασκευής ελαστικών για οχήματα. Ιδρύθηκε το 1894 από τον Edwin Kelly και τον Arthur Grant στο Springfield του Οχάιο. 40 χρόνια και κάτι μετά, το 1935, η εταιρεία πέρασε στα χέρια της Goodyear Tire and Rubber καθιστώντας την θυγατρική εταιρεία της μέχρι το 1999, όταν και ενσωματώθηκε στην Goodyear North America. Τα ελαστικά Kelly συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να είναι ένα αρκετά σημαντικό και γνωστό εμπορικό σήμα με την υπογραφή της Goodyear. Σήμερα πλέον, η Kelly Tires είναι η παλαιότερη μάρκα ελαστικών στις Η.Π.Α., με εμπειρία πάνω από έναν αιώνα.

Στο elastiko.com θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα χειμερινών ελαστικών Kelly σε ασυναγώνιστες τιμές. Και γιατί να επιλέξετε χειμερινά λάστιχα; Τα χειμερινά ελαστικά παρέχουν αυξημένη πρόσφυση σε μερικές από τις χειρότερες χειμερινές καιρικές συνθήκες από ότι τα θερινά. Τα περισσότερα χειμερινά ελαστικά διαθέτουν εξειδικευμένες ενώσεις πέλματος και προηγμένα σχέδια πέλματος που βοηθούν στην παροχή καλύτερης πρόσφυσης. Ας μην ξεχνάμε ότι η εκκίνηση, το απότομο φρενάρισμα αλλά και οι δυνατότητες στροφής του οχήματός σας καταλήγουν τελικά στην ποιότητα πρόσφυσης που μπορούν να προσφέρουν τα ελαστικά σας σε "δύσκολες" επιφάνειες κάτι που τα χειμερινά ελαστικά εστιάζουν περισσότερο αν όχι εξ’ ολοκλήρου.

Είτε επιλέξετε τα Kelly Winter HP είτε τα Kelly Winter ST αυτό που θα κερδίσετε σίγουρα είναι ένα άριστο κράτημα σε στροφές και ευθείες χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο πέλμα τους, εξαιρετική πρόσφυση με το χαμηλό προφίλ τους, ευχάριστη οδηγική εμπειρία χάρη στους μειωμένους έως μηδαμινούς θορύβους, και άριστη ποιότητα διαχείρισης σε υγρό και στεγνό οδόστρωμα. Όλα αυτά σε πακέτο με προσιτές για τον πελάτη τιμές.

Τα 100 χρόνια εμπειρίας της εταιρείας φαίνονται στα προϊόντα που παρέχει καθώς και στις υπηρεσίες προ και μετά πώλησης. Δεν είναι τυχαίο το ότι η Goodyear την επέλεξε για να την εντάξει στο δυναμικό της. Το μόνο σίγουρο είναι το ότι αν ψάχνει κανείς αξιοπιστία, ασφάλεια και οικονομία σε ένα λάστιχο, τότε τα ελαστικά Kelly αποτελούν σίγουρη επιλογή, για χειμώνα και.. καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα για την αναζήτησή σας.

Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει προσφορές προς το παρόν

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 27780
προβολή περισσότερων 20
του 27780
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή