Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Kenda

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Kenda ελαστικά

Αν ψάχνετε ελαστικά για το αυτοκίνητό σας, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη την ποιότητα. Ελέγξτε τα ελαστικά Kleber, τα οποία κάποτε αναγνωρίστηκαν ως το ύψιστο της κομψότητας.

Η Kenda Rubber Industrial Company είναι κατασκευαστής ελαστικών στην Ταϊβάν από το 1962 με εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ταϊβάν, την ηπειρωτική Κίνα και το Βιετνάμ. Παράγει ελαστικά για ποδήλατα, μοτοσυκλέτες, ATV, ρυμουλκούμενα, αυτοκίνητα και βιομηχανικού εξοπλισμού.

Τα ελαστικά Kenda είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός ποιότητας και τιμής που δεν βλάπτει τον προϋπολογισμό σας. Τα προϊόντα της μάρκας προορίζονται για οδηγούς που αναζητούν ασφάλεια και άνεση σε δίκαιη τιμή. Η οδήγηση με ελαστικά Kenda δίνει πολύ καλή εντύπωση. Τα προϊόντα της μάρκας κατασκευάζονται με βάση τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και με τη χρήση υλικών της υψηλότερης ποιότητας. Τα ελαστικά Kenda είναι πολύ αξιόπιστα και εγγυώνται μια μεγάλη και χωρίς προβλήματα διάρκεια ζωής χιλιομέτρων.

Κατά την 58ετή ιστορία της, η Kenda έχει εισέλθει σε διαφορετικές αγορές ένα βήμα κάθε φορά ξεκινώντας με τη παραγωγή ελαστικών ποδηλάτων το 1962, το 1970 παρουσίασε ελαστικά για μοτοσυκλέτες.To 1978 βγήκαν στην αγορά ελαστικά της για χλοοκοπτηκές μηχανές και το 1983 παρουσίασε ελαστικά για ρυμουλκούμενα, ενώ το 1995 μπήκε και στην αγορά ελαστικών για οχήματα golf. Μέχρι το 1999 έχει ήδη κατασκευάσει 2 εργοστάσια στη Κίνα. Το 2001 παρουσιάζει τη σειρά radial ελαστικών της για επιβατικά αυτοκίνητα. Το 2011, η Kenda αποφάσισε να πουλήσει το μερίδιο 50 τοις εκατό που έχει στην κοινή επιχείρηση αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων που ξεκίνησε με την εταιρεία Cooper Tire & Rubber Company στην Κίνα το 2003. Η Kenda ήταν ο 27ος μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο το 2010. Στα άμεσα πλάνα της εταιρέιας είναι μέχρι το τέλος του 2018 να έχει μπει και στην αγορά ελαστικών για ελαφριά και βαρέα φορτηγά.

Η Kenda είναι χορηγός της ομάδας Giant Asia Racing, μιας ομάδας ποδηλατών της UCI Continental και εθνικός χορηγός στην MS 150. Η εταιρεία υποστηρίζει τώρα το Cleveland Cavaliers, Rockets, Cincinnati Reds και Columbus Blue Jackets.

Δείτε την πλούσια γκάμα ελαστικών στην ιστοσελίδα μας, καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με τα ελαστικά Kenda για διαφορετικούς τύπους αυτοκινήτων. 

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 900
προβολή περισσότερων 20
του 900
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή