Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Kleber

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

Kleber ελαστικά

Η εταιρεία Kleber, ο Γάλλος κατασκευαστής ελαστικών, μετράει πάνω από 100 χρόνια παρουσίας στη κατασκευή ελαστικών μετά την ίδρυση του στο Παρίσι το 1910. Η ιστορία της εταιρείας συνδέεται ουσιαστικά με σημαντικά γεγονότα στην ιστορική εξέλιξη των ελαστικών: το 1951 ξεκίνησε κυριολεκτικά μια επανάσταση, ενσωμάτωση της σαμπρέλας ως ξεχωριστό εσωτερικό εξάρτημα του ελαστικού. Η συνεχής ροή της καινοτομίας τοποθετεί τον Kleber στην έκτη θέση στις προτιμήσεις των ευρωπαίων καταναλωτών. Αυτά τα ελαστικά ικανοποιούν πάντα τρεις απαιτήσεις: ασφάλεια, μακροζωία και κομψή οδήγηση. Οδηγούμενοι από την φιλοσοφία της τελειομανίας, ο κατασκευαστής εφηύρε, πριν από τρία χρόνια, ένα νέο σύστημα αποστράγγισης νερού, το οποίο εφαρμόστηκε στα μοντέρνα ελαστικά πέλματος, το Dynaxer DR. Από το 1980 που αγοράστηκε από τη Michelin, αυτός ο παραδοσιακός κατασκευαστής δεν σταμάτησε ποτέ να ενισχύσει τα δικά της χαρακτηριστικά. Ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο λόγω της μασκότ της, του Doger Boxer, που δηλώνει τη δύναμη και ανθεκτικότητα των ελαστικών. Ένα πολύ μεγάλο προτέρημα της είναι ότι τα ελαστικά Kleber έχουν συχνά επιλεγεί ως αρχικός εξοπλισμός από γνωστούς κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως η Volkswagen, η Opel, η Peugeot, η Renault ή η Suzuki. Τα προϊόντα της πωλούνται σε 22 χώρες.

Τα ελαστικά Kleber χρησιμοποιήθηκαν στα αεροπλάνα Concorde. Στη δεκαετία του '70, η εταιρεία κυριάρχησε στην ευρωπαϊκή αγορά γεωργικών ελαστικών. Από την καλλιέργεια αμπελώνων έως τη βαριά κατεργασία με ισχυρούς ελκυστήρες, χωρίς να ξεχνάμε τα ευέλικτα ελαστικά που ταιριάζουν σε κάθε είδους εργασία στα χωράφια, η σειρά ελαστικών Kleber έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ευρείες ποικιλίες των αναγκών που εκφράζουν όλους τους αγρότες.

Στην ιστοσελίδα μας διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από λάστιχα της Kleber σαν το Dynaxer HP2 που μπορεί να διασκορπίσει πανεύκολα το νερό και να αντισταθεί στην υδρολίσθηση. Για χειμερινό ελαστικό προτιμήστε το Kleber Krisalp HP2 το οποίο αποδίδει καλύτερα σε χαμηλότερες θερμοκρασίες από ό, τι οι θερινές εκδοχές. Για ελαστικό τεσσάρων εποχών το Quadraxer είναι ένα ελαστικό που λειτουργεί όλο το χρόνο. Ανεξάρτητα από τις συνθήκες, από ζεστό και ξηρό σε κρύο και υγρό ή χιονισμένο και παγωμένο, αυτά τα ελαστικά θα σας δώσουν μεγάλη δύναμη πέδησης, πρόσφυση και σταθερότητα ανά πάσα στιγμή. Για επαγγελματικά οχήματα τα Transalp2 είναι χειμερινά ελαστικά με επιπλέον ενίσχυση για τα φορτία που μπορεί να μεταφέρει το φορτηγό σας.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 1031
προβολή περισσότερων 20
του 1031
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή