Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Kormoran

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Kormoran ελαστικά

Ψάχνετε ποιοτικά ελαστικά σε χαμηλές τιμές; Η απάντηση είναι ελαστικά Kormoran.

Τα ελαστικά Kormoran κατασκευάζονται από τον κορυφαίο κατασκευαστή ελαστικών της Πολωνίας, Stomil Olsztyn. Ονομάστηκε από τον γνωστό τεράστιο πληθυσμό κορμοράνων που ζουν στη Warmia και Mazury, το ομόσπονδο κράτος των χιλιάδων λιμνών, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο. Με 28 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία κατασκευής ελαστικών, ο Kormoran έχει αποκτήσει καλή φήμη. Το συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο στην αγορά ελαστικών φορτηγών και λεωφορείων το καθιστά σημαντικό παράγοντα στη βιομηχανία. Κατασκευασμένη από θυγατρική του μεγαλύτερου κατασκευαστή ελαστικών Michelin στον κόσμο, απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα της τεχνογνωσίας του γαλλικού ιδιοκτήτη η Kormoran δημιούργησε μια ισχυρή βάση στην ευρωπαϊκή αγορά. Έχει πουλήσει πάνω από 1.000.000 ελαστικά μέσα σε πέντε χρόνια από την απόκτησή της από τη Michelin. Ποιότητα παραγωγής σε προσιτές τιμές - αυτή ήταν η μοναδική πρόταση πώλησης του Kormoran. Με καλό πέλμα και κράτημα, τα ελαστικά του Kormoran έχουν ανώτερη απόδοση σε όλες τις εποχές - είτε πρόκειται για καυτό καλοκαίρι είτε για τον παγωμένο χειμώνα.

Τα ελαστικά Kormoran παράγονται κυρίως για φορτηγά και λεωφορεία, καθώς και ασφαλή ελαστικά με μοντέρνο σχεδιασμό σε όλες τις βασικές κατηγορίες προϊόντων σε τμήματα προϊόντων επιβατικών αυτοκινήτων και SUV. Ο καλύτερος λόγος τιμής / απόδοσης τους καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλείς στους εργολάβους των μεταφορών, για τους οποίους το κόστος είναι ακόμη μεγαλύτερο από ό, τι για άλλους οδηγούς. Περισσότερα από 5 εκατομμύρια ελαστικά Kormoran έχουν πωληθεί από το 2005. Η εταιρεία έχει πάνω από 2.400 σημεία πώλησης στην Ευρώπη. Παράλληλα με το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι μια γνωστή και φημισμένη ευρωπαϊκή μάρκα παρούσα σε χώρες όπως η Πολωνία, η Ρωσία, η Κροατία, η Βοσνία, η ΠΚΔΜ, η Ουγγαρία και η Ρουμανία.

Μπορείτε να πάρετε τα ελαστικά για μια μεμονωμένη σεζόν ή τον για όλες τις εποχές. Εξαρτάται από εσάς και η επιλογή σας θα είναι πάντα καλή με τον Kormoran. Όλες αυτές οι ιδιότητες συμπληρώνονται από το γεγονός ότι τα ελαστικά αυτά έχουν μικρή επίδραση στο περιβάλλον.

Οικονομικά χειμερινά ελαστικά

Η σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας ενός ελαστικού θεωρείται γενικά τουλάχιστον εξίσου σημαντική με την ποιότητα και την αξιοπιστία του. Πολλά ελαστικά Kormoran κατασκευάζονται στην παράδοση Michelin, καθιστώντας τα προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ποιότητα - αλλά σε φθηνότερη τιμή. Το Snowpro b2 είναι ένα παράδειγμα. Δοκιμασμένο από την ADAC το 2013 με το μέγεθος 185/60 R15 T, σημείωσε εξίσου και το χιόνι και τον πάγο, όπως και για τη φθορά και την κατανάλωση καυσίμων, αντανακλώντας τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της μάρκας. Ανάλογα με το απαιτούμενο μέγεθος, είναι δυνατό να αγοράσετε ένα πλήρες σύνολο ελαστικών Kormoran σε τιμές ευκαιρίας.

Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα για την αναζήτησή σας.

Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει προσφορές προς το παρόν

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 70011
προβολή περισσότερων 20
του 70011
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή