Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Lassa

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Lassa ελαστικά

Για ανθεκτικά και υψηλής ποιότητας ελαστικά για οδηγούς που απαιτούν ασφάλεια και απόδοση τα ελαστικά Lassa είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Αν κάτι δεν θα περίμενε κανείς από την γειτονική Τουρκία, είναι να έχει μια τόσο γνωστή μάρκα ελαστικών αυτοκινήτων και μάλιστα με ιστορία στην βιομηχανία που μετρά πάνω από 44 χρόνια. Και όμως η Lassa η οποία πλέον κυκλοφορεί υπό την επωνυμία Brisa ιδρύθηκε πίσω το 1974 από τον όμιλο εταιριών Sabancı & Partners ενώ τέσσερα μόλις χρόνια μετά την ίδρυσή της, ξεκίνησε την συνεργασία της με την Bridgestone Corporation και έκτοτε έχει κατακτήσει κορυφαίες θέσεις στις προτιμήσεις ελαστικών, όντας η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και αξιόπιστη μάρκα ελαστικών σε πωλήσεις.

Τα ελαστικά Lassa, φημίζονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Τα λάστιχα Lassa απευθύνονται τόσο σε κατόχους επιβατικών οχημάτων και SUV όσο και σε επαγγελματίες. Με εκτενείς ελέγχους πριν την κυκλοφορία του κάθε προϊόντος έχουν πολλά βραβεία στο ενεργητικό τους μεταξύ των οποίων και διεθνών βραβείων ποιότητας 2 χρονιές.

Πρωτοπόρος σε έρευνα και τεχνογνωσία, η Lassa παράγει λάστιχα τελευταίας τεχνολογίας, έχοντας στο δυναμικό της ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής στον κόσμο, ενώ τα ελαστικά της εμπορεύονται πάνω από 60 χώρες. Αξιοσημείωτο σημείο αναφοράς το γεγονός ότι το 2010 η αγωνιστική ομάδα της Lassa κατακτά την πρώτη θέση στην Ιταλία, με την σειρά Competus να ολοκληρώνεται με τα νέα Competus H/P και Competus Winter.

Στο elastiko.com θα βρείτε ασυναγώνιστες τιμές για τις σειρές της Lassa, έχοντας να επιλέξετε από τις κορυφαίες καλοκαιρινές Driveways και Driveways Sport με ειδικό σχεδιασμό λιγότερου βάρους, Impetus Revo, + και 2+ με το βελτιστοποιημένο σχέδιο του πέλματος το οποίο και ελαχιστοποιεί την πιθανότητα υδρολίσθησης αδειάζοντας περισσότερο νερό τη στιγμή επαφής με το υγρό οδόστρωμα, για επιβατικά αυτοκίνητα, ενώ για χειμερινά λάστιχα αυτοκινήτων η σειρά Snowways 2 Plus και 3 δεν θα σας αφήσουν ανικανοποίητους. Για τους λάτρεις της δράσης τα λάστιχα Lassa 4x4 και SUV Competus A/T, A/T 2, H/L με τα περιφερειακά αυλάκια και τις κάθετες λοξοτμήσεις οι οποίες παρέχουν κορυφαία εκκένωση του νερού, και H/P είναι διαθέσιμα στο elastiko.com σε ότι διαστάσεις επιθυμείτε, όπως επίσης και η χειμωνιάτικη σειρά Competus Winter. Δίπλα και στον επαγγελματία η Brisa έχει κυκλοφορήσει μεγάλη ποικιλία ελαστικών με τα Transway και τα LC/R και LC/T να ξεχωρίζουν στις προτιμήσεις για τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ τα Wintus, σχεδιασμένα με βαθιές αυλακώσεις και πολύ-γωνιακής κατασκευής μπλοκ ειδικά προσαρμοσμένα για τις σκληρές καιρικές συνθήκες του χειμώνα παρέχοντας καλύτερο και πιο σταθερό χειρισμό σε «άγρια» περιβάλλοντα. 

Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα για την αναζήτησή σας.

Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει προσφορές προς το παρόν

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 77156
προβολή περισσότερων 20
του 77156
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή