Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Linglong

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


Ling Long ελαστικά 

Τα ελαστικά Ling Long είναι η τέλεια επιλογή για τους οδηγούς που αναζητούν τέλειες παραμέτρους οδήγησης και ταυτόχρονα θέλουν να αγοράσουν τα ελαστικά τους για μια δίκαιη τιμή.

Η Linglong Americas, Inc. είναι θυγατρική της εταιρείας Shandong Linglong Tire Co., Ltd., μια από τους κορυφαίες ανάμεσα σε 20 παγκόσμιους κατασκευαστές ελαστικών με έδρα στην πόλη Zhaoyuan της Κίνας. Πληροφοριακά, το όνομα Linglong σημαίνει "εξαίσια" στα κινέζικα. Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος της εταιρείας, το να καταφέρει δηλαδή να περιγράφουν όλοι με αυτό τον τρόπο τα προϊόντα της. Η εταιρεία με εμπειρία στον χώρο που ξεπερνά τα 40 χρόνια, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών με έδρα την Κίνα με παγκόσμιες πωλήσεις άνω των 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων μόνο το 2016. Το 2013, η Linglong άνοιξε την πρώτη της διεθνή μονάδα παραγωγής ελαστικών στην Ταϊλάνδη για την παραγωγή υψηλής ακρίβειας ακτινωτής μεταφοράς επιβατών, ελαφρών φορτηγών και φορτηγών-λεωφορείων. Υπάρχουν σχέδια για μελλοντικές εγκαταστάσεις παραγωγής ελαστικών στην Ευρώπη και την Αμερική.

Η βιομηχανία Linglong Americas ιδρύθηκε στις ΗΠΑ το 2009 ως το πρώτο διεθνές design και τεχνικό κέντρο της εταιρείας. Λίγα χρόνια αργότερα, το 2014, σε συνεργασία με την IDIADA Automotive Technology S.A. της Ισπανίας, η εταιρεία αγόρασε γη 365 στρεμμάτων κοντά στην έδρα της, Zhaoyuan City προκειμένου να την μετατρέψει σε έναν από τους πληρέστερους χώρους δοκιμής ελαστικών στην Κίνα. Η εν λόγω εγκατάσταση άρχισε να λειτουργεί κοντά στα τέλη του 2016.

Η Linglong παρουσίασε τα πρώτα εργαστήρια εσωτερικού χώρου θορύβου και αντίστασης κύλισης στην Κίνα για δοκιμές ελαστικών. Η εταιρεία έχει επιτύχει περισσότερα από 60 εθνικά πρότυπα στην Κίνα και έχει αποκτήσει πάνω από 300 εγχώρια και διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας ενώ αποτελεί τον προμηθευτή OE (Original Equipment) για εταιρείες όπως οι GM, Ford, Volkswagen, Tata, Tenant-Nissan, Fiat, Hyundai και πολλές άλλες.

Την σειρά Greenmax θα την βρείτε σε ασυναγώνιστες τιμές στο elastiko.com. Μια σειρά που έχει προκαλέσει εντυπώσεις για την άριστη επίδοσή της κατά τον χειρισμό είτε σε ξηρό είτε σε υγρό οδόστρωμα, πρόκειται για λάστιχα με ειδική ασύμμετρη σχεδίαση πέλματος για καλύτερη απόδοση αποστράγγισης στο εσωτερικό καθώς και με εξαιρετική απόδοση διεύθυνσης. Άλλωστε η ευρεία επιφάνεια πέλματος του συγκεκριμένου ελαστικού προσφέρει μια αίσθηση ανώτερης άνετης οδήγηση. Όσον αφορά την σειρά Crosswind η σταθερή κεντρική πλευρά παρέχει γρήγορη απόκριση και ακριβή αίσθηση στο κέντρο, ενώ το ενισχυμένο σύστημα UHP Tread Compound προσφέρει εξαιρετική στεγανή πρόσφυση. Αξιοσημείωτος είναι και ο προστατευτικός δακτύλιος φλάντζας που βοηθά στην προστασία των ζαντών από χτυπήματα στο κράσπεδο. Αυτό άλλωστε θα πει και ελαστικό παντός καιρού.

Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα για την αναζήτησή σας.

Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει προσφορές προς το παρόν

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 68026
προβολή περισσότερων 20
του 68026
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή