Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Malatesta

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής


πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών


H ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ MALATESTA

Τα ελαστικά MALATESTA έκαναν την πρώτη εμφάνιση τους στη Ρώμη. Ξεκινώντας με ένα μικρό μαγαζί όπου επισκεύαζε ελαστικά, ο ιδρυτής Αλμπέρτο Μαλατέστα με αργά και σταθερά βήματα έχτισε μια πολύ δυνατή οικογενειακή επιχείρηση. Πλέον όντας στην τρίτη γενιά, οι απόγονοι του Αλμπέρτο, διαχειριστές πλέον της εταιρίας, συνεχίζουν την παράδοση που ξεκίνησε ο προπάππους τους. Ο βασικός όγκος εργασιών της εταιρίας αφορά την μεταποίηση του φθαρμένου πέλματος των ελαστικών.

Κάποια από τα ελαστικά της εταιρίας είναι τα:

  • Malatesta Thermic A4: Ελαστικό σχεδιασμένο για SUV, 4x4 και Minivan. Ιδανικό για χειμερινές συνθήκες, ασφαλές για βρεγμένο, χιονισμένο και το στεγνό οδόστρωμα.
  • Malatesta Koala: Ελαστικό εξαιρετικής απόδοσης. Ο συνδυασμός του σχεδιασμού, της σύνθεσης του πέλματος και της ευελιξίας κάνουν αυτό το ελαστικό μοναδικό σε όλους τους τύπους εδάφους. Το ελαστικό Koala ξεχωρίζει γιατί διατηρεί τις επιδόσεις του στα ύψη σε όλα τα εδάφη.
  • Malatesta Green Tourer: Ελαστικό για sedan, minivans και αυτοκίνητα. Προσφέρει πολύ μεγάλη ασφάλεια σε βρεγμένους δρόμους λόγω της καινοτόμου σύνθεσης τους καθώς και εξαιρετική ανθεκτικότητα.
  • Malatesta Kaiman: Τα ελαστικά Kaiman είναι ιδανικά για ακραίες off-road και βραχώδεις περιοχές. Ο σχεδιασμός του πέλματος είναι πολύ αποτελεσματικός. Μπορεί να ξεπεράσει όλα τα χτυπήματα και τα εμπόδια. Κατάλληλο και ιδανικό για λασπωμένους δρόμους.
  • Cargo Max: Ελαστικό για εμπορικά οχήματα. Για όσους αναζητούν ένα ασφαλές ελαστικό, με εξαιρετική ανθεκτικότητα και χαμηλή κατανάλωση. Τα πιο ορθογώνια μπλοκ επιτρέπουν μεγαλύτερη πρόσφυση στο έδαφος και ο σχεδιασμός επιτρέπει την άμεση αποστράγγιση.

ΤΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ MALATESTA

Τα ελαστικά MALATESTA έχουν ένα εύρος τιμών που καλύπτει όλα τα πορτοφόλια, με τα μοντέλα να ξεκινούν από τα 40 ευρώ να φτάνουν στα 220 ευρώ. Αν κάποιο δεν θέλει να κινηθεί προς την αγορά της Ασίας ένα φθηνό ελαστικό, τα ελαστικά MALATESTA είναι μια πολύ ασφαλής επιλογή που δε θα απογοητεύσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Στη χώρα μας μπορούν πολύ εύκολα να αγοραστούν online σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. 

Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα για την αναζήτησή σας.

Αυτό το κατάστημα δεν διαθέτει προσφορές προς το παρόν

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 77158
προβολή περισσότερων 20
του 77158
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή