Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Matador

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

Matador ελαστικά

Με τα ελαστικά Matador είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε αποστολή, επειδή έχουν αναπτυχθεί από επαγγελματίες.

Ο κατασκευαστής ελαστικών Matador ξεκίνησε ως εταιρεία στην πρώην Τσεχοσλοβακία το 1905. Ανήκει στον όμιλο Continental από το 2009. Η Matador κατασκευάζει ελαστικά στη Σλοβακία. Με μια εμπειρία πάνω από 100 χρόνια, η Matador προσφέρει ελαστικά καλής ποιότητας για όλα τα οχήματα. Πωλεί οικονομικά ελαστικά επιδόσεων που συνέβαλαν στην επιτυχία της εταιρείας στην Ευρώπη. Η γκάμα της περιλαμβάνει επίσης ελαστικά διαστάσεων (από 13'' έως 18 ") για βαριά φορτηγά ελαστικά για ελαφρά φορτηγά (14" έως 16 ") και για 4x4 (15'' έως 20").

Με τα ελαστικά Matador είστε έτοιμοι για οποιεσδήποτε συνθήκες, μιας και έχουν αναπτυχθεί από επαγγελματίες. Η πολύχρονη επιτυχημένη εμπειρία της Matador στην ανάπτυξη των ελαστικών αντανακλάται στα δυναμικά, σύγχρονα και αποδοτικά προϊόντα της. Με τη Matador είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση. Ως μέρος του διάσημου ομίλου Continental, η Matador έχει μια μακρά παράδοση να ικανοποιεί υψηλές απαιτήσεις ποιότητας χάρη στις ευρωπαϊκές ικανότητες παραγωγής και τεχνολογίας.

Η Matador αντιπροσωπεύει τις ακόλουθες βασικές αξίες:

Δυναμική: Μια σύγχρονη εταιρεία γεμάτη ενέργεια, πολύ δραστήρια με μεγάλες φιλοδοξίες.

Εμπειρία: Περισσότεροι από 110 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία ελαστικών.

Ικανότητα: Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που καλύπτει όλους τους τύπους οχημάτων και όλες τις καιρικές συνθήκες.

Η Matador αντιπροσωπεύει μια μακρά παράδοση, ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο με αξιόπιστη επίδοση.

Τύποι των ελαστικών Matador

Η εταιρεία Matador προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ελαστικών από καθημερινής οικονομικής οδήγησης σε ελαστικά εξαιρετικής απόδοσης, ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων σε ελαστικά SUV / 4x4 και από θερινά μέχρι χειμερινά και έως ελαστικά όλων των εποχών. Τα ελαστικά Matador έρχονται με δείκτες φθοράς του πέλματος που βοηθούν τους οδηγούς με μια οπτική υπενθύμιση του πότε πρέπει να αντικατασταθούν τα ελαστικά. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη μέτρησης του βάθους του πέλματος.

Στην πλούσια ιστοσελίδα μας, δείτε τα ελαστικά Matador που προορίζονται για διάφορους τύπους αυτοκινήτων. Έχουμε τα πάντα για όλους και στις πιο προσιτές τιμές.

Ανεξάρτητα από το αν οδηγείτε ένα sedan, SUV ή ένα σπορ αυτοκίνητο, υπάρχει ένα ελαστικό Matador για κάθε αυτοκίνητο. Ορισμένα από τα αξιοσημείωτα ελαστικά Matador περιλαμβάνουν τα θερινά Ultra High Performance MP 47 Hectorra 3, τα σπορ Summer Summer Tour Matador MP 16 Stella 2 και το Matador Adhessa Evo MP 61 στη κατηγορία όλων των εποχών. 

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 836
προβολή περισσότερων 20
του 836
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή