Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Metzeler

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

METZELER ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΣΥΚΛΕΤΑ

Είσαι μοτοσυκλετιστής και βρίσκεσαι στην αναζήτηση των νέων σου ελαστικών; Η απάντηση είναι, ελαστικά ΜETZELER. Με συνεχώς αναπτυσσόμενες τεχνολογίες που στοχεύουν στη βελτιστοποίηση της ποιότητας των ελαστικών της, η METZELER τονίζει πως τα προϊόντα της προέρχονται από λάτρεις των μοτοσυκλετών για τους λάτρεις των μοτοσυκλετών. Γνωρίζοντας σε βάθος, τα θέλω και τις απαιτήσεις των πελατών της η METZELER έχει τη δυνατότητα να παίζει το παιχνίδι των λεπτομερειών στα ελαστικά της, δημιουργώντας προϊόντα τα οποία απαντούν σε όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος οδηγός.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ METZELER ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ

Η METZELER με την τεράστια εμπειρία της στο τομέα των ελαστικών, όντας κατασκευάστρια από το μακρινό 1892, πάει εδώ και χρόνια, χέρι χέρι με την ιστορία της μοτοσυκλέτας. Όσον αφορά την ποικιλία των ελαστικών METZELER, αυτή δεν πρόκειται να απογοητεύσει και τους πιο απαιτητικούς. Tα ελαστικά χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Ελαστικά για Σκούτερ, με τα μοντέλα Me 7 Teen για καλά κρατήματα, Feelfree Wintec για ψυχρά κλίματα και Feelfree για βρεγμένο οδόστρωμα, να δεσπόζουν στην κορυφή της κατηγορίας.
  • Ελαστικά Off-road, στην οποία βρίσκουμε τα Enduro 3 Sahara που προσφέρουν τρομερά κρατήματα για οδήγηση στα άκρα, τη σειρά MC με τα μοντέλα 4, 5 και 6, για μαλακό τερέν, για μέτριο τερέν και για σκληρό τερέν αντίστοιχα.

Για τους φίλους των δύο τροχών, που θέλουν να συνδυάσουν απόδοση και τιμή η online αγορά ελαστικών METZELER είναι μονόδρομος. 

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 944
προβολή περισσότερων 20
του 944
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή