Άνοιγμα φίλτρων

Διάσταση ελαστικού

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα

Προβολή όλων

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Average Test Review

σε

ΕΛΑΣΤΙΚΑ MITAS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣ

Για όσους ασχολούνται με τη γεωργία τα ελαστικά Mitas είναι λίγο πολύ γνωστά και όχι άδικα. Με πολύ μεγάλη ιστορία στο χώρο, η οποία ξεκινάει το 1930 στην Πράγμα, η εταιρία είναι αυτή τη στιγμή η νούμερο δυο παραγωγός off-road ελαστικών στην Ευρώπη. Ένα στα τέσσερα τρακτέρ στην Ευρώπη φοράει ελαστικά Mitas και όχι τυχαία. Οι ανάγκες για ποιότητα και αξιοπιστία είναι πολύ μεγάλες όταν μιλάμε για αγροτικές εργασίες και τα ελαστικά Mitas, προσφέρουν τα δυο.

ΤΙ ΑΛΛΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΕΙ Η MITAS;

Βέβαια αν και ο μεγαλύτερος όγκος ελαστικών που παράγονται από την Mitas αφορούν τη γεωργία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η εταιρία δραστηριοποιείται ταυτόχρονα και σε άλλους κλάδους όπως είναι τα ελαστικά αεροσκαφών, τα ελαστικά ποδηλάτων καθώς τα ελαστικά μοτοσυκλετών.

Όσον αφορά τα ελαστικά μοτοσυκλετών, η Mitas προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών ανάλογα το τερέν και το στυλ οδήγησης. Οι τρεις κατηγορίες ελαστικών είναι:

  • On road: Με 17 διαφορετικά ελαστικά για να επιλέξετε.
  • Trail: Αποτελούμενη από 14 τύπους ελαστικών.
  • Off road: Mε των 46 διαφορετικά ελαστικά γιατί όταν η οδήγηση φτάνει στα όρια λόγω του εδάφους, και η παραμικρή διαφοροποίηση στο πέλμα του ελαστικού μπορεί να λειτουργήσει πολύ θετικά.

Αυτή τη στιγμή το 86% των ελαστικών Mitas πωλείται σε καταναλωτές στην Ευρώπη, όμως η εταιρία κάνει σχέδια για να επεκτείνει το δίκτυο διανομής των προϊόντων της ώστε να αποκτήσει παγκόσμια παρουσία.

Περισσότερα...

Mitas Ελαστικά

Περισσότερα...
Επιλεγμένα Φίλτρα:
  • Όνομα κατασκευαστή: Mitas

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 783
προβολή περισσότερων 20
του 783
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση