Επιλεγμένα Φίλτρα

Ελαστικά Nankang

Φιλτράρετε με:

Άνοιγμα φίλτρων

Δείκτης

Τιμή

σε

Μάρκα


Προβολή όλων

Σήμανση ΕΕ

σε

Πωλητής

πρόσθετες επιλογές

Σχεδιασμός

Μέση αναθεώρηση δοκιμής

σε

Κατηγορία τιμών

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ NANKANG

Η ιστορία των ελαστικών NANKANG ξεκινά το 1959, στην Ταϊβάν. Αρχικά τα ελαστικά της Nankang προορίζονταν για την εγχώρια αγορά, αλλά μερικά χρόνια αργότερα η φήμη τους ξεπέρασε κατά πολύ τα σύνορα. Μάλιστα το 1987 έλαβε την πιστοποίηση Q1 της Ford Motor Company. Η Nankang έχει επίσης λάβει πιστοποίηση ISO από το 1994, για την άριστη ποιότητα των ελαστικών της.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ NANKANG

Η εταιρία παράγει ελαστικά για ένα μεγάλο εύρος οχημάτων που περιλαμβάνει: ελαφρά φορτηγά, επιβατικά αυτοκίνητα, αγωνιστικά οχήματα καθώς και οχήματα ειδικών χρήσεων. Η έρευνα και η ανάπτυξη ήταν πάντοτε πολύ σημαντικό κομμάτι για την εταιρία, καθώς η Nankang θέλει πάντα να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ NANKANG;

Αν και πιθανώς να μην εντοπίσετε τα τόσο εξελιγμένα χαρακτηριστικά άλλων ακριβών ελαστικών στα Nankang, μπορείτε να τα εμπιστευτείτε απόλυτα για τις καθημερινές σας ανάγκες επιλέγοντας ελαστικά που θα ταιριάζουν απόλυτα στο στυλ οδήγησής σας. Από τη σειρά AS, για άνετη οδήγηση και μεγάλες αποστάσεις μέχρι τη σειρά NS για πολύ καλά κρατήματα οι επιλογές είναι πάρα πολλές και μπορούν να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς.

Αυτή τη στιγμή τα ελαστικά Nankang διατίθενται σε πάνω από 50 χώρες. Αν ψάχνετε πραγματικά ποιοτικά ελαστικά σε καλές τιμές, τότε τα ελαστικά Nankang είναι για εσάς.

Συγκρίνετε έως 4 προϊόντα:

του 3018
προβολή περισσότερων 20
του 3018
Είναι μια πληρωμένη διαφήμιση
Επιστροφή στην κορυφή